nak menang keris model baru? klik sini.

February 23, 2013

HIJAU

Assalamualaikum...

Dah lama rasanya aku tak update blog ni. Rasa macam perlukan perubahan sikit lah.

Think.. Think.. Think..

*jalan ke hulu ke hilir*
*tangan dua dua belah kat belakang melekat kat separa punggung*

Takde idea...

Malas ah.

Bye...

February 01, 2013

Tawaran mengambil polisi Takaful bersama MAA TAKAFUL

Assalamualaikum 

Saya dari MAA Takaful (JOHOR BAHRU)

MTA agency

Dengan caruman serendah RM200/sebulan, anda semua mampu mendapatkan benefits (kelebihan/kebaikan) seperti berikit :

1. Jika berlaku kematian, waris akan menerima RM 50,000
2. Jika pencarum hilang upaya kekal, pencarum akan menerima RM50,000
3. Medical card - RM50,000 setahun
4. Elaun Hospital - RM200/sehari
5. Jika pencarum disahkan menghidap penyakit kritikal, pencarum akan mendapat RM30,000 (46 penyakit kritikal yg diluluskan)
6. Badal Haji - RM 7,000 (upah haji, qurban, wakaf)
7.Waiver - Jika pencarum disahkan menghidap penyakit kritikal dan tidak berupaya untuk bekerja, pihak MAA akan meneruskan caruman pencarum seperti biasa sehingga mencapai usia 80 tahun.

untuk maklumat lanjut boleh hubungi saya
010-4073677 - Arif zakwan

" Hari ini kita sihat, masa sihat ni lah kita menyimpan untuk segala kemungkinan yg akan datang "
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang