nak menang keris model baru? klik sini.

July 16, 2012

.: tonight we are young :.

Assalamualaikum...

Kalau nak cakap pasal jiwa muda ni, atok yg umur 60 tahun pun mengaku jiwa dia muda, tu yg sampai anak dengan cucu boleh sama umur... Dah tua tua pun nak mengaku muda, badan gagah perkasa, mampu nak bagi kepuasan kat gadis gadis muda... Tapi kalau dah jodoh tak ke mana ye dak?

Hari ni 16 julai 2012, birthday bapak aku yg ke 52... " Selamat Hari Lahir abah ! "
Tapi yg sedihnya, aku wish paling last daripada adik beradik dengan mak aku, dah pukul 12 tengah hari baru aku sempat kol bapak aku... Masa aku kol tadi bapak aku tengah kerja, dia gelak kan je aku sebab aku rasa bersalah sangat wish lambat... Padan muka aku kan...

Masa tengah borak borak tu, bapak aku cerita la, adik aku yg kecik tu orang pertama wish, kedua mak aku, ketiga adik laki aku, keempat abang aku, last sekali baru aku... sobss sobsss.... :'(
Yg kelakarnya, adik laki aku lah, dia mesej nak wish birthday bapak aku, dia cakap " Selamat hari lahir abah yg ke 50 bla bla bla..... " lepas tu bapak aku terus kol dia tanya, " Aiman, umur abah berapa sebenarnya? "
adik aku jawab, "eh, 53 kan? sorry , aiman nampak abah muda je hehe " bapak aku dah gelak besar sebab sebenarnya umur bapak aku baru 52, mula masa adik aku mesej, dia cakap 50, lepas tu masa kol pulak, jadi 53... hahaha....

Tapi apa apa pun, aku nak pastikan yg bapak aku happy masa borthday dia, kalau boleh aku macam nak balik JB minggu ni, kebetulan pulak minggu ni start puasa, so, macam best je first puasa kat JB... hehe


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang