nak menang keris model baru? klik sini.

April 01, 2012

.: the satisfaction :.

Assalamualaikum...

Semalam tiba tiba aku bosan sebab apa entah. Bosan tu sampai tahap aku bukak google, aku search Google Image nama aku sendiri... Macam macam yg keluar... gambar bukan bukan pun banyak... macam celaka je.. tak masuk akal langsung... tolong lah jangan Google Image nama aku, mesti kau menyesal 3 minit...

Tengok gambar sendiri kat Google pun dah bosan, aku tutup Google, bukak nuffnang, website sharing sharing iklan kat blog aku ni... tengok earning aku dah berapa masyuk... macam biasa, kekal statik sampai ke usia tua... aku kecewa... tutup nuffnang tu...

Bukak twitter pulok... trending setiap hari bertukar tangan, tapi yg paling celakanya bila trending tu macam ni #DialogBilaJumpaEx... aku pun tak hingin la nak jumpa Ex aku tu... tak payah nak berdialog sangat la kan... ada orang tu bila jumpa Ex, mula lah nak kenang kisah kisah silam, kenangan manis kau dan aku, takkan terlupus, duri ranjau dalam bercinta, bla bla bla sha na na na na.... macam desperate sangat je kau ni? kan? har har har.. padan muka kau... okay, sila tutup twitter!

Facebook... jyeah... no comment... har har har

500px... website yg mana aku letak gambar gambar terbaik pada aku baq ang... pada pandangan mata aku je lah, mata kau mana lah aku tau kau menilai macam mana... sebenarnya dulu aku ada akaun Flickr, tau kan? tak tau? pergi Google sekarang!... Flickr tu satu je kelemahan dia, walaupun akaun aku free register, tapi bila sampai satu tahap, aku kena upgrade akaun aku jadi lebih bertenaga untuk terima gambar gambar yg lebih hebat.... so, aku beralih arah ke 500px... nampak macam banyak sangat je sampai 500.. apesal tak letak 24px ke, 118px ke... kan lagi ohsem..

Paling aku suka, bukak blog, update blog tapi tak pernah abes masa tu jugak.. biasanya kalau update blog, akan masuk dalam draft dulu, esok lusa atau minggu depan baru aku publish... nampak kan pemalas aku ni?

Last sekali, aku bukak youtube, dengar lagu... aku pemalas gila nak download lagu... bukak youtube je senang, dengar, hayati, dan pahamkan.. dah abes tutup je lah... kenapa last sekali aku bukak youtube? sebab bila dah abes dengar satu lagu, aku bukak movie, ancient Chinese punya martial arts... mantap.. berbaloi aku bayar kat streamyx tiap tiap bulan, tengok movie kat youtube tanpa buffering baq ang! setakat jackie chan, jet li, donnie yen, andy lau semua tu, semua aku kenal, cuma mereka mereka tu je yg tak kenal aku... har har har...

Aku habiskan masa berjam jam depan laptop aku ni, bukak semua website yg aku rasa best, boleh improve diri sendiri secara tak langsung kau tambah ilmu kat dada kau , tak kisah la dada kecik ke, dada besar ke, ilmu ku dapat sama je.. aku dapat kepuasan... kepuasan yg sejati... abadi... bole mati... mati kalau 24/7 duduk depan laptop je...

Jangan lah risau sangat kalau kau takde makwe atau pakwe, sekarang ni, internet segala-galanya... kau dapat kepuasan... best!

2 comments:

Maira Junoh said...

post ni pun kau main amik dalam draft jugak ke ?

Panglima Arep said...

hahaha.. mestilah... best! hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang