nak menang keris model baru? klik sini.

April 20, 2012

.: cuti semester bukan sesuatu yg mengghairahkan :.

Assalamualaikum...

Betul ke cuti semester ni tak ghairah?

Memandangkan aku tengah cuti semester sekarang ni , so , tak payah bukak buku ilmiah, tak payah kemas pensil box, eh, pesil box? apesal? tak payah la nak gelak kan aku sebab pakai pensil box lagi...tak salah apa apa pun masuk universiti pakai pesil box... kau tu apa kurangnya, pergi kuliah pakai kasut member... aku pakai pensil box sendiri ok! tak pinjam pinjam orang lain punya pon... booooo loser.... har har har...

Dah la pinjam kasut member , lepas tu kau rosak kan pulak tu , dah la rosak kan, kau buat senyap je... kau ingat tuan punya kasut tu bodoh sangat nak percaya yg kat situ ada hantu yg rosakkan kasut dia tu... sabar ! aku tak puas lagi ni... aku tengah marah ni.. aku period hari ni, tu yg asyik nak marah je ni.. har har har...

Bismillahirahmanirahim... okay, marah dah berkurang, mungkin setan dah lari sebab dengar aku baca bismillah tu..

Hurghhhh! (mengeluh)

Minggu pertama cuti semester bermula dengan aku bangun pagi tak gosok gigi terus turun bawah pergi dapur nak cari makanan untuk sarapan... Last last sarapan aku berakhir dengan basuh pinggan dua sinki yg full dengan pinggan mangkuk kotor... Mak aku cakap tu semua hadiah untuk orang jauh balik jb... terima kasih ibu... sayang lebih... muah muah

Tapi yg bestnya minggu pertama cuti tu , aku berholiday sakan... nak tengok gambar? bayar dulu lah der baru dapat tengok... 2 ringgit je... hew hew hew... nah ! hambik nih

Good Morning Port Dickson !






Eh? 2 keping je gambar?

Yelah, tengok free je kan, sikit je lah.. har har har Padan muka kau...

Lepas Port Dickson, aku naik Broga Hill pulak... nak tengok gambar? takpe, yg Broga ni tengok free je.. nah!





Kau nampak tak betapa awesome nya Broga Hill ciptaan Tuhan tu? cepat la cakap Subhanallah... ni tak, nampak benda cantik je, mula lah nak mencarut ; " cantik sial ! " , " Perghhhh, terbaik sial " , " sumpah ni cantik giler sial " ... apa punya sial la kau ni... kau nak sial, kau pergi sial sorang sorang, jangan ajak aku...

Okay, tu cerita minggu pertama cuti...

Minggu kedua pulak... Ghairah ke? Tak ghairah sangat sebab aku kembali ke sinki kesayangan aku tu... Pinggan mangkuk dah rindu sangat kat aku... Padan muka aku pulak.... Rutin harian aku , bangun pagi , kasi kura kura aku tu makan... Dia sarapan 4 biji bayam yg dah dikisar halur lepas tu dimampatkan jadi macam pil... sebenarnya bukan bayam pon, tapi kaler makanan dia tu hijau , aku panggil bayam je senang... tapi kalau kau, mesti panggil benda tu incredible hulk kan? yelah kaler hijau, lagipun kau memang kuat sembang pun kan...

Minggu ketiga ? sabar !.. aku tengah tulis entri ni dalam minggu ketiga... tengah usaha jugak cari benda benda yg awesome dan ghairah... harap harap malam ni boleh dapat benda yg ghairah! haha

Happy Holiday Arep!









2 comments:

Wadi AR said...

cantik betei


*kemain banyak sial nye eh. haha

Panglima Arep said...

haha tang mana yg cntik tu? haha..

tu lah pasal, mulut org melayu kan.. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang