nak menang keris model baru? klik sini.

February 03, 2012

.: a heart without blood :.

Assalamualaikum....

Kau ada Heart ? bentuk heart macam ni  ------>  [ <3 ] bentuk ni lah yg aku pikir dari kecik sampai sekolah rendah darjah 4 yg bentuk heart macam tu

Masa aku belajar kelas sains , cikgu panggil nama aku suruh aku tunjukkan yg mana satu heart kat bahagian badan manusia.. err.. kau mesti ada masuk makmal sains yg ade patung dah siap kena bedah sebab nak tunjukkan organ dalaman manusia kan?  okay, kat patung tu lah aku kena tunjukkan kat kawan kawan kelas aku, heart yg mana satu.... puas aku belek belek patung tu , aku macam tak jumpa pulak mana heart manusia... Last last, aku mintak kebenaran kat cikgu , aku cakp aku nak lukis heart tu, sebab aku tak jumpa kat patung tu...  aku pun lukis la bentuk heart tu....




tadaaaaa......





Semua orang gelak kan aku sebab diorang ingat aku ada affair dengan cikgu tu... baru darjah 4 kot , apa itu 69 pun aku tak tau... seminggu aku masuk kelas jadi orang bisu....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang