nak menang keris model baru? klik sini.

February 29, 2012

.: 27022012 :.

Assalamualaikum....

aku dah officially 22 tahun... Alhamdulillah... masih diberi peluang untuk meneruskan sisa sisa hidup yg lemah ini... sempena 27 febuari yg lepas, aku cukup 22 tahun... supaya hidup aku menjadi lebih bermakna dengan bertemankan family tersayang.. har har har..

Minggu ni aku start test, next week final exang pulok... so, aku kasi blog ni tido kejap... nanti dah balik cuti, aku kejut balik... hehe

Lagipun aku malas nak taip taip sambil hafal formula.. rasa macam hebat sangat la pulak buat 2 kerja dalam satu masa.. tanak la tunjuk sangat hebat tu... riak takbur pulak nanti kan.. okay, aku bergurau je... itu gurauan sempena 22 tahun ni.. kena la advanced sikit kan, takkan nak duduk kat takuk lama lagi...

kbai~

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang