nak menang keris model baru? klik sini.

January 09, 2012

.: sempurna :.

Assalamualaikum....

Kau perasan tak entri aku yg sebelum ni pasal fotografi? perasan tak? tak perasan? yelah, kau perasan kau sorang je yg comel kan... its okay... aku consider sikit... hari ni nak bercerita pulak... malas nak edit edit gambar, bukan apa, penat lah nak bermain dengan teknologi menipu tu... rasa macam buat dosa overtime je...

Kau tau tak yg takde siapa pun yg sempurna dalam dunia ni? walaupun kau orang kaya, ada rumah besar sebelah ada swimming pool, kereta bapak punya banyak, bini kau lawa habis, tapi kau takde anak.. tak sempurna kan hidup? nak contoh lagi? okay... ermmm... walaupun kau anak orang kaya, nak apa je semua dapat, dapat belajar kat oversea sana tu walaupun hanya Indonesia, tapi muka kau pecah tade seorang awek pon nak kat kau even awek tu muka macam amah orang gaji kat Malaysia ni.. tak sempurna kan? haaaa....

nak contoh lagi ke? tengok lah diri kau sendiri... kan senang~

Aku sendiri pun sedar yg diri aku takdelah sempurna mana pun, cuma aku bersyukur dikurniakan keluarga dan kawan yg sentiasa ade dengan aku dan sokong aku... kau ada? mesti ada jugak kan? huntunglah kau... brrrr~

Bila rasa diri sendiri pun dah tak sempurna, tak payah la nak mimpi cari pasangan yg sempurna sangat sangat sebab sempurna macam mana pun dia, ada sikit kecacatan yg kau akan jumpa satu masa nanti... itu yg kau cakap sempurna? boleh jalan laju laju lah...



cuma kau kena tahu satu je, manusia ini adalah makhluk yg sesempurna kejadian tahu!

1 comment:

Emmet said...

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang