nak menang keris model baru? klik sini.

January 05, 2012

.: 2012 :.

Assalamualaikum....

Selamat ber Dua Ribu Dua Belas semua

Selamat Tahun Baru... 2012 ye dak? hah... baik baik sikit dengan tahun ni... jangan tahyul sangat lah nak percaya cerita cerita kafir laknat tu , apa, world ends in 2012 kan?  hah... aku tau grammar aku tak hebat macam kau, aku pon tak sure la end ke ends... macam same je... tak kena pergi mahkamah pon kalau salah  kan? kira ok la ni daripada kau malu sangat nak tulis english sebab takut salah... takut kat Allah je sudah...

Baru aku sedar dah lambat nak wish tahun baru ni... tapi apa aku kisah, lambat wish pun, tapi sembahyang jangan lambat sudah,, ye dak? ok itu sweet talker namanya..

Apa azam kau tahun ni? 
ni lah soalan paling bodoh pernah aku dengar... dari aku belum lahir, sampai aku dah lahir, soalan yg sama je kau tanya kan? azam kau macam mana pulak? asyik dok tanya tanya orang je, kau ada azam ke hah? segelintir gadis gadis urban howt nak buat kelakar kat fesbuk bagitau yg tahun ni azam nak cari boyfriend nama Azam.. itu shit ok? kau tau orang yg nama Azam ni adalah seorang yg determined, resolved... erm... kau tau ke nak translate makna makna bahasa illuminati ni? kau kan hebat speaking wahai gadis gadis howt urban...  kau cari Agama kau dulu baru boleh cari boyfriend nama Azam.. paham?

Apa azam kau tahun ni?
kau tanya lagi azam tahun baru? ok, aku considered sikit lah... azam tahun lepas kau dah tercapai? berapa banyak duit jantan kau dah kebas? tu azam kau 3 tahun dulu kan? dah cukup belom nak buat pergi haji? belom kan? takpe, dewasa kini, berlambak jantan jantan tua ganyut yg kaya raya... kau bole goda diorang lepas tu kaut untung juta juta... itu azam kau kan? fine...

Apa azam kau tahun ni?
kau nak tanya lagi soalan bangang ni? ok.. bak sini muka kau... aku tolong cerminkan... ke nak aku pakaikan kau telekung? ke memang azam tahun baru nak start pakai telekung? ok, itu sangat nice bagi aku... kau memang bagus... yelah, kau kan howt, hebat, sentap lagi tu...

Apa dia? nak berhenti rokok sempena tahun 2012 ni? kan bagus kalau 2011 lagi kau dah berhenti , kan lebih nice bakal mak mertua kau pandang kau... rase secure jugak lah dia, takyah susah susah nak kesian kat anak perempuan dia yg muda muda dah jadi janda tu kan... nanti bila dah jadi janda, habis semua tudung tah kemana, baju pun dah macam budak budak lepak kat central market tu cari customer.. kan susah...
nak senang? cari je laki yg tak smoking, duit tu boleh kau buat beli handbag kan...


kan lebih baik kau tadah tangan mohon kat Allah, bersyukur kau masih mampu baca blog aku ni pada tahun baru yg mulia ni... selamat mencapai azam azam haprak kau tu...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang