nak menang keris model baru? klik sini.

November 27, 2011

.: speechless :.



"Ya ALLAH  Ya Tuhan ku , Kurnia kan lah aku jodoh yg terbaik  buat diriku yg Hina ini"

7 comments:

Faezah said...

salam...solat itu pntg...tp ramai yg dah alpha dgn kewujudan solat.alpha dgn kemewahan dunia..padahal solat itu ibarat kemewahan yg senang didapati dah senang diamal..manusia2..

Panglima Arep said...

@faezah
hehe.. biasalahmanusia akhir zaman ni.. kejap, nak tanye, alpha ke alpa? hehe

Anonymous said...

dh nape ni? frust ek?

Panglima Arep said...

@anonymous

bkn frust, cume xnk dpt pompuan mcm die lg....

Sofia Mazlan said...

Hi, just drop by.
Sorry to hear that. Is it true Bersabar ea. Dulu selalu tgk kau dan dia sweet couple kat fb. Kdg2 ada juga baca blog kau. Hehe. Cheers bro! :)

Sofia Mazlan said...

Omaigoddd aku typo. Da la first time komen.
*Is it true? Bersabar ea.

aisya said...

amin...
chill lah,
ramai lagi awek yang single kt luar sana..
macam saya,eceh,haha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang