nak menang keris model baru? klik sini.

November 19, 2011

.: bunga :.

Assalamualaikum...

' bunga bukan sekuntum, 
  kumbang bukan seekor '

kau orang semua mesti dah biasa dengar ayat tu kan?
ayat tu je lah yg sesuai untuk mereka mereka yg putus cinta...

masa tengah sedap, tengah sedap.. dan sedap
sayang je la keluar dari mulut kau..
sikit sikit saya sayang awak
i love u tak yah cite la kan
bersepah sepah atas katil

kau tak payah nak sedih sangat lah
bukan dia sorang je yg ada untuk kau kat dunia ni
bersepah sepah lagi orang yg lebih berhak dapat kau
yg berhak untuk memiliki diri kau yg hebat tu
satu hari nanti kau akan jumpa jugak Mr or Mrs Right
chill je lah tau?

kau kena tau kenapa kau putus dengan dia
mungkin sebab dia ada someone lagi better dari kau
dan kau jugak kena tau, kalau kau putus sebab dia
ada someone maknanya kau pon akan dapat yg lagi
better dari dia... seirus better, jangan risau..
 iyeeeeee... aku tau kau sedih sangat, tapi
tak payah nak sedih lah kalau orang dah khianati
cinta kau yg bajet tulus mulus kudus tu...



tu lah kalau putus cinta..
putusnya ikatan kasih sayang
antara Adam serta Hawa
cinta kerana manusia sementara
cinta kerana Allah kekal selamanya





kalau mereka mereka yg putus Haid pulak

'Ayang rela kalau bermadu'


9 comments:

Abang Zam said...

peh. jadi dokter cinta lah lu ni
haha

Panglima Arep said...

hahaha... gua nak bg semangat kt diri sendiri sbnrnye.. self motivated la katekan.. haha org putus cinta ni lonely gamaknyee.. kah3

Hunnym Syot =) said...

:) nice entry!!
HAHHAA

http://irsyanim.blogspot.com/2011/11/kejohanan-futsal-rakan-antidadah.html

Wadi AR said...

lu hebat bab cinta

Panglima Arep said...

@wadi AR lu pon boleh jd hebat kalau dah kena tinggal dgn awek.. hahaha

Wadi AR said...

awekk? lu slh konsep bai. gua pempuan

Panglima Arep said...

@wadi AR.. ok gua silap... balak lah kalau mcm tu.. hahaha dem!

Anonymous said...

wei ko nie asyik nak wat ayt jmbu sgt nie npe..gler kat pmpuan sgt ek..ke ko kn tggl dgn awek..nak wat aku trglak je..hahaha...

Anonymous said...

wei ko nie asyik nak wat ayt jmbu sgt nie npe..gler kat pmpuan sgt ek..ke ko kn tggl dgn awek..nak wat aku trglak je..hahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang