nak menang keris model baru? klik sini.

May 23, 2011

.: Perempuan yg malu suka yg melekit ea? :.

Assalamualaikum...

Hai Perempuan...!!!


Nak tanya sikit boleh?
biasa kalau anda malu, anda akan tutup muka kan?
takpon lari masuk bilik, ye kan?
tapi tadi saya terjumpa sorang perempuan ni,
dia mangubah style orang perempuan bila tengah malu,
(contoh malu tu macam ada orang laki yg duk usha dia,
dia terpandang laki tu, pastu tersipu-sipu malu macam siput...)

kejadian malu-malu kucing ni berlaku kat traffic light simpang 4,
dimana kereta saya kebetulan berhenti kat sebelah kereta
perempuan itu... sebenarnya saya tak tau pun kereta tu perempuan
yg bawak, kebetulan je... mase dah berhenti kat sebelah tu, adik saya
yg duduk kat seat belakang bagitau saya yg kat sebelah ade kakak
pakai tudung merah... motif adik saya bagitau yg kat sebelah ade
awek masih menjadi tanda tanya... saya pun ape lagi, usha la,
pastu awek tu terperasan yg saya usha die, die dah malu2 dah
sebab kena usha, terus die makan chewing gum... pastu die makan
lagi.... last2, habis semua dia makan.... nervous sangat lah tu kot...

orang kata, malu tapi mahu..
mahu makan chewing gum sampai habis la kot...

*yg melekit tu chewing gum la.... hihihi- sopannya gelak...

1 comment:

aNc said...

anda hensem sgt tu kot...sbb tu nebes gadis betudung merah tu... hakhak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang