nak menang keris model baru? klik sini.

April 28, 2011

.: Selamat hari Lahir Sayang :.


tuuuut

26 April 2011 : 9.00 p.m
aku tengah stduy sebab esok ade exam..
aku baru teringat yg aku reti gune photoshop.
aku terus bukak photoshop... 
nak buat kad besday untuk awek aku...
lepas tu, aku teringat lagi yg tadi rupanya
aku tengah study untuk FINAL EXAM aku...
aku bukak buku balik....:(
photoshop keseorangan....

26 April 2011 : 11.01 p.m
photoshop goda iman aku
die belai-belai tangan aku, peha aku, celah peha..
aku tak tahan... aku ade 59 minit je lagi tinggal..
aku kena siapkan jugak kad besday awek aku..
tutup buku... aku sambung buat kad.

26 April 2011 : 11.45 p.m
alarm kat telepon aku bunyi,
ade reminder yg aku buat semalam,
"wish awek sendiri punye besday"
tu reminder yg aku tulis.
bukan aku lupa
takut terlalu fokus kat study.

26 April 2011 : 11.58 p.m
kad besday dah siap...
aku upload kat fesbuk..

13 ribu orang like gambar ni

27 April 2011 : 12.00.01 a.m
aku kol awek aku
"Selamat Hari Lahir Sayang"
aku nyanyi
"happy besday to u..
happy besday to u..
happy besday to Nurul Hidayah
happy besday to u.."
aku tepuk tangan sorang2..
lepas tu aku baru teringat
yg suara aku tak sedap.


.: SELAMAT HARI LAHIR SAYANG :.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang