nak menang keris model baru? klik sini.

April 22, 2011

.: Pencarian Gadis Tudung Tenggiri Collection :.


Pencarian Gadis Tudung Tenggiri Collection

Syarat-syarat penyertaan adalah seperti berikut :

0. Perempuan (18 tahun hingga mencapai menopaus )
1. Mestilah bertudung.
2. Tudung mesti singkat (atas dada, yg labuh tutup dada, REJECT)
3. Berkebolehan mendada.
4. Payu Dara mestilah tegang dan 34B ke atas
    (yg flat mcm takde pape, REJECT)
5. Berkebolehan menyarung baju baby.
6. Tidak segan-segan bila posing.
7. Mampu membuat muka itik serati.
8. Berpewatakan menarik.
9. Tidak Gila.

'Hantarkan butir-butir penyertaan anda seperti nama penuh, 
nama fesbuk, umur, alamat, gambar berukuran passport 3 keping, 
sampel gambar anda dan tudung anda, selewat-lewatnya esok'

Apa kata mereka......

Fatimah Bakar, 45 (bukan nama sebenar)
"eh, i nak join la, rase macam belom menopaus lagi ni"


Cik Siti Wan Kuncup, 33 (bukan nama sebenar)
"wah... terujanya... die nak yg dada macam i ni la.. beshar..beshar"


Aznah Johar, 27 (nama twitter)
"Walaupun dada i tak besar, tapi i mampu pakai baju anak i..."


Wanie Garunk, 22 (nama fesbuk)
 "muka i ade macam muka itik serati x?.. join-join"




Artis Malaysia paling hot (bukan nama sebenar)
"esok i try pegi downtown cheras beli tudung..."






***************************************

Alangkah bangangnya mereka-mereka ini,
Sentiasa bersedia menjadi penaik nafsu lelaki,
Bila ditenung dada, dikatakan lelaki itu gatal,
Bila diraba punggung, dikatakan lelaki itu miang,
Bila dirobek maruah, dikatakan lelaki itu perogol,
patut ke?... mestilah patut.. dah rogol, mestilah
akan dipanggil perogol.. ye dak? kah3..

Kalau dah pakai tudung, tapi orang lain
masih boleh teka dengan tepat saiz bra kau,
dan mendapat seratus ringgit kerana ketepatan tu,
baik takyah pakai bra.. eh salah.. baik takyah
pakai tudung... kah3...

p/s : Jangan salahkan tudung mereka yg kecik tu
       Jangan salahkan dada mereka yg besar tu
       Jangan salahkan badan mereka yg montok tu
     
       Salahkan mereka kerana berperangai macam tu.


*gambar semua aku curik kat google.... terima kasih google*

4 comments:

+d.O.Y.A.h+ said...

hoh. gambar last tu pakai span lebih! komfommm

Panglima Arep said...

haha.. ni mesti kes x puas hati ni kan.. haha

Mohd Shukri Fadzillah said...

loled at the cameo pix hahahaha!

Aflina Affandi said...

Thumbs up for this entry :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang