nak menang keris model baru? klik sini.

April 17, 2011

.: Penangan cikgu sekolah... mantop!! :.

Pernah dengar pasal Cikgu Shida?
tak pernah? bukak you tube sekarng..
takpon klik sini kalau nak tengok video die.

ok, dah tengok? nampak mengarut kan?
dan hari ni, front page Metro Ahad
keluar cerita pasal Cikgu Shida ni..


aku dah agak dah, satu hari nanti mesti keluar punye
cerita pasal Cikgu Shida ni... dan keluar jugak hari ni.

Beliau seorang guru Bahasa Inggeris, mengajar di
sebuah sekolah rendah di Bota. Dan mengapa die jadi
macam tu? katenye die adalah anak perempuan tunggal
dalam kalangan adik beradik die dan itu yg membuatkan
perangai gila-gila die tu..

"ada sekali tu, video saya dipertontonkan ketika majlis alumni
di sekolah, alangkah malunya saya ketika itu, rasa nak sorok
muka bawah meja je" kata Cikgu Shida kepada Metro Ahad.

Vidoe tersebut merupakan satu hiburan semata-mata,
bukan mencari publisiti murahan, tapi hanya untuk suka-suka.

p/s : nasib baik die tak buat video terlampau... aku tapau kang!!

1 comment:

aisya said...

cikgu shida akn brlakon lam satu movie utk tayangan astro ria raya nanti...dia da sign kontrak rsnye..so,kte nantikn kemunculan beliau...sumber dari --> kwn kakk sy sbb dia kwn cikgu shida =]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang