nak menang keris model baru? klik sini.

April 28, 2011

.: Contest Tagline Blog Yuyu Lar :.



salah sorang member blogger aku merangkap
member yg aku tak pernah tegur masa kat matrik dulu,
aku tergerak hati nak join contest yg dianjurkan
oleh Yuyu lar iaitu Contest Tagline Blog Yuyu Lar

senang je contest die, just cipta tagline untuk
Yuyu Lar ni letak kat blog die tu..
hadiah die lumayan beb.. perfume adidas...
wangi giler... serius wangi.. kan yuyu lar??

1. Yuyu Lar seorang gadis, bukan Ular
2. Laaar... Yuyu Lar ke tu?
3. Yu Yu Lar!...Yu Yu Lar!... (sambil angkat sepanduk)
4. Yuyu Lar gadis Malaya
5. Auwww... Yuyu Lar... sentap nyah!!
6. Ate kome kenal ke dengan Yuyu Lar ni ?
7. Tiga minggu mencari Yuyu Lar
8. Yuyu Lar... Jari Jemari Menari
9. Apa itu Yuyu Lar?
10. Yuyu Lar dan Liku-liku kehidupan.

ok, ni je yg terlintas kat fikiran aku..
harap sangat dapat sembur perfume tu
kat baju aku yg murah ni agar tampak
lebih mahal dengan semburan perfume adidas.
keh3...

3 comments:

+d.O.Y.A.h+ said...

tagline aku apa? cuba teka? hahah

.:padie_eyla:. said...

tagline aku ape gak.? haha!

Panglima Arep said...

tagline korang senang je..
"SENTAP NYAH!!!!"
haha
ye dak???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang