nak menang keris model baru? klik sini.

April 08, 2011

.: awek orang pon kau nak benci ke hah? sucker!!! :.

Pertama kali dalam hidup aku jumpa satu page kat fesbuk,

page tu pelik giler vavi punye..

sape punye keje la ni ek..

this is typical MALAYSIAn...

"Kami Benci Noraida Puteh (awek Mohd Muslim Ahmad )"


rase-rase admin page ni lelaki ke perempuan?

Kalaulah lelaki....: Beliau seorang yang takde batang.
Kalaulah perempuan....: Beliau seorang yang sangap batang.

Kalaulah lelaki..... : "eh, kau dah takde keje lain ea?"
Kalaulah perempuan......: "eh, baju dalam mesin tu kau dah basuh 
                                            belom?? sibuk nak buat page ni pulak,,, 
                                            siapkan keje ko tu dulu"

Kalaulah lelaki......: "eh, barang-barang dapur dah beli? pegi setelkan dulu 
                                    keje ko tu, kang bini kau nak masak ape..."
Kalaulah perempuan......: "weh, anak kau menangis dalam buaian tu, 
                                             pegi tetekkan die tu"

Kalaulah lelaki.....: "eh, ko bukan nak exam ke minggu ni? pegi study 
                                   r.. name je student, tapi stupid.. bodoh!
Kalaulah perempuan.....: "assignment bertimbun, tapi sebuk nak 
                                            benci-benci orang kat fesbuk tu.... bitch!

Kalaulah AKU ...: hang gila apa!!

Kalaulah KAU....: tak dapek den nak nolong ea...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang