nak menang keris model baru? klik sini.

April 17, 2011

.: Alahai MAKCIK si pemakai legging :.



Aku rase dah ketinggalan zaman gila-gila dah ni
sebab lambat sangat tulis entri pasal pemakaian legging ni.
Bukan ape, selama legging diperkenalkan, aku tak nampak
lagi orang perempuan pakai lengging yg tak nampak
jubor mereka, so, benda ni dah jadi biasa kat aku,
lagi-lagi mereka ini berjiwa muda... darah muda katekan..

Kalau yg kurus tu, aku setuju lah jugak, walaupun Agama
Islam tidak menyetujui, bah kan melarang sama sekali
pemakaian legging ni, nanti kate aku tak up to date pulak
kalau kate pakai legging ni cam taik.. erk....
tapi tidak bagi family aku... Insyallah...

















Baru kejap tadi aku lepak kat kedai makan siam,
minum-minum je dengan cousin aku,
tengah sedap2 borak, tiba-tiba ade sorang makcik ni
lalu sebelah aku, mungkin baru lepas layan dangdut kot.

Sebab tengok die pakai legging, aku boleh agak dah
die pegi tempat2 joget tu. Cuba kalau pakai biasa2 aje,
mesti aku takkan fikir bukan2. Tudung dah tudung, baju dah longgar
seraya tidak menampakkan bonjolan, namun di bahagian kaki
pulak spoil....

Janganlah pakai macam tu lagi makcik,
tak senonoh la orang tengok,
makcik kan dah tua, kulit pon dah lonngar kan,
so, pakai la yg longgar2 jugak...

amcam stim tak tengok peha gebu ni???

2 comments:

+d.O.Y.A.h+ said...

wow! cool lah pakai legging ==''

Piah Becok said...

oh! geli siotttttt... kenapa legging boleh jadi fesyen? adeyyyy.. semoga aku terlindung dari pakai begitu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang