nak menang keris model baru? klik sini.

March 05, 2011

.: bunga kadang2 tumbuh kat celah misai :.

Lelaki.....
nampak ganas kat luaran,
tapi hati kat dalam sape je yg tau..

amacam, ganas tak muka abang?? awww....











ok sorry, panglima arep nak jadi bunga kejap ea.

Kadang-kadang tu aku pelik,
Tegas macam mana sekalipon lelaki tu,
mesti kalah dengan air mata perempuan..
Orang cakap, air mata tu la senjata orang perempuan.
yeke?


















Hah yela.., mane2 perempuan yg tak tau statement tu sebelum ni,
lepas dah tau ni, sume pakat nangis ramai-ramai..
ye dak??

Aku dah pesan kat mak aku,
"ibu, kalau nak pergi mane2, ibu bawak lah sekali
pisau ke, batu lesung ke, bole buat protect ibu"

eh die taknak, die cakp nak bawak stok air mata je..
nak letak dalam handbag...
yela, air mata senjata orang perempuan.. ye dak??

"ibu...ibu... engkaulah ratu hatiku...." grrr...

Hah, ni satu lagi...
Beruntung perempuan tu kalau dapat lelaki yg romantik.
semua benda asyik nak meleleh je.. cair je...
habis cair wallet.. ke guane boh??


OK, Lelaki berhati lembut,
mereka-mereka ini bukan nye stok2 mak nyah..
bukan la nyah..!! tombok kang....
cuma mereka-mereka ini dilahirkan
untuk menunjukkan bahawa lelaki ini juga
punya hati dan perasaan...
perasan jauh sekali ok... dem..
Mereka-mereka ini erm..... cam ne nak cakap ea..
errr... ( mereka-mereka ini ingin dicintai dan menyintai )
"yg dalam kurungan tu bukan aku yg cakap ea..
sorry sikit.. tak ganas la kalau aku yg cakap macam tu."
haish...



"awak duduk tepi kejap ea, saya nak kejar masa depan kita ni  <3"

1 comment:

lavender harum wangi said...

erk~ aku nak tgk bunga tumbuh kat celah misai~ hahahaha :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang