nak menang keris model baru? klik sini.

February 27, 2011

.: kisah 27 februari 2011 :.

ok...
secara teorinya, ni entri aku yg ke 200...
dan secara praktikalnya, hari ni burfday aku..
yeah bebeh.. arep, kau dah 21 tahun...
dah boleh pergi mengundi dah...
buat la pilihan yg tepat ye arep.. 

ni yg aku rase nak menggedik kat blog sendiri ni.
semalam aku rase happy yg teramat sangat.
kenapa??
sebab nurul hidayah, wife aku yg tercinta
buat suprise kat aku..
really2 suprise beb..
senyap2 dia datang Penang
sebab nak celebrate birthday aku
so sweet syg... <3


KFC jugak yg jadi pilihan...



meh sini nak sekeh,
ngade ea buat suprise2 macam ni..


aku control cool sebab nak amik gambar,
padahal hati tengah bengang sebab
wife aku buat suprise macam ni..
huhu..


dapat jugak aku merasa tiup lilin
pada umur 21 tahun ti..
2 batang lilin besar, sebatang lilin kecik..





sedapnya kek ni...
thank ea sayang..
thank a lot..
i appreciate it..

Terima kasih nurul hidayah
sebab awak sanggup datang
dari johor bahru terus ke penang
semata2 nak sambut hari lahir saya.
awak dah buktikan kesetiaan cinta awak
pada saya, awak dah buktikan
segala2nya..



2 comments:

+d.O.Y.A.h+ said...

fiwittttttttt. romentikk!

miSz sUhAiDa said...

fuyyoooo...johor-penang..! jaoh dowh..syang giler nyh kt ko..ahhaa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang