nak menang keris model baru? klik sini.

January 19, 2011

.: hentikan gangguan seksual terhadap lelaki :.



Kalau dulu, bangun pagi-pagi baca paper terus stim.
Front page je dah cerita pasal kes warga emas dicabul lah, 
kekasih rogol kekasih lah, pegang payudara dan lari laju-laju lah,
raba sana, raba sini, berbual lucah dengan rakan sekerja lah,
itu lah, ini lah... lah lah lah lah.. banyak nya lah... 

Konklusinya,
Lelaki yg dipersalahkan....
lelaki ni sebenarnya baik,
selalu hulurkan tangan, ringankan beban...
paham tak??? erk....

Semenjak, dua menjak, tiga menjak aku melangkah masuk
ke alam kolej ni, lain pulak ceritanya..
Bila tengok student2 perempuan datang kelas
dedah sana, dedah sini, baju jarang lah, baik bogel je..
Ramai kawan-kawan datang mengadu kat aku,

"wei, tak tahan r tengok awek tu, belanjeeee beb!!'

"mak aih, ni nak pergi kelas ke pergi mandi ni..arghh"

"saket dowh... dah la seluar aku sempit ni"..... 

natijahnya, mana pergi baju2 korang yg tutup2 tu
wahai cik wanita??

mana pergi melayu kita??

mana mau pergi cik adik pakai macam tu? 
swimming pool ke kelas?? mestilah swimming pool!!!
ha ha ha ha..... 
jadah apa pergi swimming pool bawak kalkulator....




p/s : tak semua perempuan macam tu, tapi sekarang ni
kebanyakan dah jadi macam tu...
esok lusa, kesemuanya pulak...
janganlah....

janganlah seksa jiwa dan naluri lelaki kami ni,
kerana kami pantang melihat free show ni,
tapi kalau dah free.... go on!!!!


2 comments:

Cik Aish said...

hehe..no komen la...senang citer jgn pandang.

+d.O.Y.A.h+ said...

benci ppuan pkai leging gi klas -________- takpun kmana2 saja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang