nak menang keris model baru? klik sini.

January 03, 2011

.: hari pertama kuliah bermula :.



Aku rasa kan, semester baru ni, baru hari yg pertama, macam2
benda dah jadi, start dari pagi tadi, sampai lah sekarang ni,
nasib yg baik banyak, tapi yg malang, berkilo-kilo pulak..

Nasib Baik -
Aku sewa rumah kat luar, so, hari pertama ni, housemate aku decide
semua nak naik bas. Bas uitm beb.. sejuk, ade ekon...

Nasib tak Baik -
Masa tengah tunggu bas kat depan tu, ada 6 bijik bas yg lalu,
tapi yg berhentinya satu je... penuh doe!!

Nasib Baik -
Memandangkan hari ni hari isnin, aku kena pakai smart2,
kemeja butang sampai atas, siap tie...

Nasib tak Baik -
Kad matrik aku tertinggal.. arghhhh

Nasib baik -
Aku dapat jumpa semua kat mana kelas yg aku kena masuk sem ni.

Nasib tak Baik -
Semua lecturer tak jumpa kelas yg dorang nak kena ajar... tak masuk kelas la tu.

Nasib Baik -
Kelas english dapat kat makmal bahasa, siap ada komputer, bole main fesbuk...

Nasib tak Baik -
Terus dapat assignment tok hantar jumaat ni... damn!!!

Nasib Baik -
Even kad matrik aku tertinggal, aku masih smart... bergaya..

Nasib tak Baik -
Masa nak pegi tunggu bas, hujan lebat, habis lencun satu badan...

Nasib Baik -
Dapat minum free kat medan selera depan taman aku tu,
makcik tu belanja sebab semalam masa kitorang tengah shopping,
terjumpa makcik tu tengah nak beli kamera, die mintak tolong kitorang
bagi pendapat kamera mane yg bagus... so, semalam, die dapat
beli kamera yg terbagus kat asia tenggara ni...
terus die janji bagi minum free... ha ha ha

Nasib tak Baik -
minum je free, makan kena bayar... arghhh...

Mesti korang pon banyak benda yg jadi kan hari pertama ni..
yg tak de jadi apa2 tu, baik berhenti belajar je,
tu tandanya hidup korang bosan. ha ha ha...

p/s : target sem ni.... excellent...!!!

3 comments:

lavender harum wangi said...

hahaha! macam2~ semoga panglima dpt 'excellent' tu~ :D

+d.O.Y.A.h+ said...

nasib baik dapat esaimen kan !! ahahaa

SHUKRI SALIM said...

nasib baik anta ari jumaat. ade mase lagi tuh. haha. siapkan cepat, jangan asapkan keris je kejenye. HAHA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang