nak menang keris model baru? klik sini.

January 23, 2011

.: Di suatu petang yg berair.... basah beb :.


Teruja bukan anda semua tengok gambar kat atas tu..
Mesti ramai yg tertanya-tanya pasal gambar ni.

"eh, apakah ini semua??"

"wei, kenapa ada batu-batu kat situ??"

"errr.... mungkinkah ini sebatang sungai yg sedang mengalir??"

atau

"amik kat google je kot, nak bising2 pulak!!"

 ha ha ha...


Ni lah dia Sungai Sedim, Kulim, Kedah Darul Aman, Malaysia...


Kitorang gerak naik motor je.. takde duit??
eh, manade, duit banyak kot, berkepuk2
bukan apa, senang sikit nak basuh kat sungai tu nanti.
Bila sampai je, terus parking dalam air, tinggal je la kat situ,
dah sudah main air, datang balik amik... ha ha ha...


Jangan tak percaya...
Orang bujang macam aku ni, pergi enjoy2 dengan member2
pon bawak bekal beb... 
Nasi goreng bodoh namanya..
Diserikan lagi dengan berbatang-batang sosej empuk.
Letak dalam dua bekas berasingan, lepas tu selit
dalam seat motor member aku.
Sampai kat sungai tu, nasi yg aku goreng tu
dah bau bontot.. cisss....


Nampak macam kapas tak?
nak korek telinga, petik je kapas kat sini. ha ha ha
Ni sebenarnya slow shutter dari kamera hitam aku,
sesiapa yg berjiwa kamera, akan cakap "WOW!!!!"
sesiapa yg berjiwa rempit, akan cakap "MOTOR GUA LAGI
LAJU DARI KAPAS LU NI"... erk.....


p/s : Masa tengah mandi, tiba2 carrick, player untuk Man United tu mandi 
       kat situ gak.... watafak man??


6 comments:

v{AIN}illa said...

miahaha...sje lalu2...bace2....n its superb..haha...gelak seround...

.:padie_eyla:. said...

haha. sg sedim.! siyes best situuuu. ;p aku suke buat water rafting kat situ. ada umpphh.! hehe

Panglima Arep said...

ain.... hehe.. gelak2...

Panglima Arep said...

padie... mu pnah g situ ke?
haha siyes doe.. bes..
aku main lompat2 kt tmpt yg dalam tu...

NURUL NADIA ROSLAN said...

hahahahahah gambar bawah paling takley blah

aenmard said...

singgah!~
member ajak lepak sini.
camera hitam lu mmg best.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang