nak menang keris model baru? klik sini.

January 16, 2011

.: Contest PIC hitam putih paling COOL :.

Contest, contest dan contest..
memang aku suka benda2 tahyul macam ni.
Kadang-kadang rasa bijak pulak bila masuk contest.
kalau masuk jail je tasa bersalah..

tuan punya contest sila klik sini

Berdasarkan habuan seratus yg bakal diterima 
nanti, aku nak beli buku material science
yg sekarang ni aku memang tak paham if
masuk kelas cuma bawak beg
yg dalamnya just ada pen biru dan
pensel tekan2 kaler hijau
dan sebungkus test pad (narrow line)
arghhh.. pelu ke sebut narrow line tu??

- tekan untuk tumbesaran -


awas!! gambar di atas sangat HOT...
kalau nak save pastu buat wallpaper laptop bole je.
tapi elakkan sentuh dengan tangan gambar tu,
kemungkinan melecur tahap ketiga
sebab gambar tu sangat hot..!!!

erk???


lagi sekali aku nak tag blogger2 cirit bak kata doyah :








2 comments:

apisv2 said...

lawa2 ko edit, ko la pemenangnyer, vote2

siti fatimah said...

tengs join ! good luck ya :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang