nak menang keris model baru? klik sini.

January 11, 2011

.: Bukit Merah Laketown Resort :.

Dengan berbekalkan proton Exora pinjam,
Bukit Merah aku daki hujung minggu yg lepas.



Banyak doe rintangan untuk aku sampai kat sana,
dah plan seminggu awal, kononnya nak naik van,
bila kol tempat sewa van tu, dia cakap ada...yes!!
kia pregio dalam tangan...

Plan nak gerak jumaat petang, pagi tu dia kol
bagitau yg van tu tiba2 takde... pekejadahnya tiba2 takde...
arghhhh.... damn r..

Usha punya usha, last2 dapat proton exora..
murah beb... 585 hengget untuk 2 hari..!!
murah?? gila... kering duit aku..
tapi takpe, yg penting dapat gerak... yeahh...

Bajet?? ok lah...
sewa hotel RM130, Suria Service Hotel, siap sarapan,
tapi aku tak sempat nikmati makanan free tu,
sebab bangun pon dah pukul 11, baucer tu valid sampai 10.30 je.
arghhh,. rugi..rugi..

Haritu aku cuma amik tiket nak masuk water park je,
sebab dah nak petang kan, so main air je la.
RM 24.30 untuk sorang, ok lah tu...
tu pon sebab dapat diskaun kitorang cek in hotel tu..

Malam tu pegi jalan2 kat ipoh...
nak usha race hajatnya, tapi bapok yg kami dapat. ha ha ha
taklah, gurau je... takde apa sangat pon kat sana,
KEL KEL KEL banyak r... damn!!




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang