nak menang keris model baru? klik sini.

January 07, 2011

.: bogel je lah, nanti tak stim :.


cantik tak design jersey team futsal aku??
mestilah tak!!!! sebab aku yg buat. ha ha ha.
padan muka korang, siapa suruh aku buat.

tapi tu lah dia, kalau dah pakai baju
macam mana nak rasa stim kan.
bila tak stim, macam mana nak main??
ha ha ha..
takpelah, esok main futsal 
pakai kasut dengan stokin je.
confirm2 dapat gol banyak
sebab team lawan tak sanggup
nak tengok betapa 'hebat'nya
team kitorang punya.
ha ha ha

arghhhhh.....!!!
sorry sebab tambahkan dosa korang
tengok benda-benda macam ni..

p/s : sedapnya prosperity burger mekdi..!!

1 comment:

Anisa Hang Tuah said...

mak datok.bulu ketiak
aahahahaaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang