nak menang keris model baru? klik sini.

January 02, 2011

.: aku orang yg ke 6506 yg mintak kapel?? :.

Tahniah buat pasukan Malaysia menang acara
main sepak2 bola atas padang rumput yg hijau tu..
korang memang the best!! the best sangat2.. serius ni...

eleh panglima, ko ingat rajagopal tu nak gantikan
khairul fahmie tu dengan kau ke???
dey tambey!!! lu pegang keris tau la... ha ha ha..


Nak cerita sikit pasal awek khairul fahmie ni..
ce cite ce cite...

Semalam aku try la mintak kapel dengan awek si fahmie ni..
Die setuju beb!! tapi yg aku risau sangat2 ni, aku orang yg ke
6506 apply...  ni buktinya....


agak2 boleh dapat tak?
aku pon kelantan jugak...
senyung sokmo... klate gomo klate..
ha ha ha

p/s : aku nak suruh awek aku main bola la pasni,
       mesti ramai yg nak apply kapel dengan aku.
       mane tau bole cecah juta-juta ke.. macam ni...

sape nak tengok bola dengan aku?
jom pegi al-ikhsan, kat sane banyak jual bola.
tengok la puas2 sampai kedai tutup. ha ha ha...

2 comments:

amiera said...

hahaha..
ce cite ( hantu k.limah ek ??? )
hahahha

~ NuRuL ~ said...

ooo....mintak kapel ngn org len ea...
pastu perli2 sy lak..
pasni nk tgk bola g SS ea..
hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang