nak menang keris model baru? klik sini.

January 28, 2011

.: aku dilantik sebagai ketua geng utara?? biaq benau??? :.

Aku bangga....

Baru setahun carrot aku duduk kat Penang ni,
Secara rasminya aku telah dilantik menjadi
ahli lembaga tertinggi geng utara...
geng apa kat utara ni? hah, yg ni kita tak tau ni..


Nampak tak gambar kat atas ni? 
hensem tak?
hensem macam khairul fahmi che mat tak?
ada macam gambar kamera tak?
nak gambar lagi tak?
nak kena hempuk tak?
tak? tak? tak? tak?
ha ha ha

Nak kata gangster, takkan letak gambar kamera,
baik letak gambar dr. rozmey, nampak garang banyak.
natijahnya, aku dijemput untuk jadi
ahli LBG..... stands for??




Aku dijemput secara rasminya oleh tuan punya group ni,
Bro Yuazwan Jusoh eceh, style gila panggil bro,
takpe2, kehormatan tu penting... ye tak bro??


Dimulakan dengan FB kukubesi, bro ni secara diam2
mempromosikan baju LBG ni kat aku...
sampai la satu tahap, aku terpengaruh dengan rakusnya..
secara gelojoh yg sempurna, aku order baju ni..
ingatkan dapat seluar sekali macam main futsal,
rupa2nya, dapat baju dan kamera SAHAJA...
hahaha gurau je... gila apa nak bagi aku kamera free2 cam tu je..


Salah satu hasil daripada LBG yg membuatkan aku teruja nak
join group ni...
FotoManipulasi....
superb bai..!!!
Lepas aku menguar-uar kan keterujaan aku kat gambar ni,
tiap2 hari bro tu suruh aku buat macam tu..
tuuuuuuuu dia... padan muka aku..
dah la tak reti buat.. buat bodoh je la.
hahaha...
takpe2, 
nanti bro ajar saya ea?? hehehe..

sekian terima kasih..... sain attendance blogger...


p/s : serius SHITTTTT.. hot giler doe!!!
nice pose sayang.... erk???

eh, lupa pulak, LBG ni group photography tau,
bukan group fan club rozita che wan....






4 comments:

aRuL aSh.. said...

gambar last hot bai
haha

Zana Zingaa. said...

wahhh smart ahh baju dia. hheee

gadisSETAn said...

damn!

Anonymous said...

Hmm is anyone else encountering problems with the images on
this blog loading? I'm trying to figure out if its a problem on my end or if it's
the blog. Any responses would be greatly appreciated.



Stop by my homepage; Franklyn Milkovich

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang