nak menang keris model baru? klik sini.

January 01, 2011

.: 2011 :.

Waduh2... lama nya aku tak update blog kesayangan Malaysia ni.. ahaks..!!
Malam semalam aku kat jb, tibe2 pagi tadi dah kat penang dah,.. huhu
2 bulan cuti... dengar macam lama, tapi sebenarnya kejap je..
tup.tup.tup... pejam celik pejam celik, da nak start semester baru dah.

"belajar elok2 ye ngah" mak aku pesan kat aku sambil peluk erat2
sebelum aku naik bas malam tadi... sayunya....
Mula2 aku macam nak nangis, yela, sedar tak sedar
aku dah nak balik penang, rasa tak puas duduk kat rumah.
Rasa macam tak lepas abes lagi rindu kat mak aku...

"mama jangan sedih2 ea, nanti angah belikan blackberry".. hehe..

Pertama kali dalam sejarah hidup aku,
aku countdown new year dalam bas kkkl...
arghhh....
apsal la aku tersalah tarikh beli tiket bas ni... haih -.-"
nak sedapkan hati sendiri, pukul 11.50 malam, aku tido,
malas nak layan bunga api kat luar tu..
Ni lagi hebat, sebelum tido 2010, sedar2 je dah 2011.
ha ha ha... best bukan hidup macam tu??

ape2 pon, buat rakyat Malaysia...
Selamat Tahun Baru 2011..... ( berhenti rokok )
Tahniah buat pasukan bola sepak kebangsaan...!!!

p/s : aku tau cite pasal bola tu dah lame,
       ibarat nasi dah jadi bubur..
       tapi belom basi lagi kan?? ha ha ha

       jap2.!!!
       cerita pasal basi, pagi tadi dalam bas, dalam pukul 5 pagi,
       aku terjaga, pastu makan nasi goreng kampong yg mak aku bekal kan,
       pastu aku sakit perot....
       kenapa aku sakit perot?
       mak aku goreng maghrib semalam, dah nak subuh esoknye baru aku makan.
       ha ha ha....
      

1 comment:

miss miera said...

selamat tahun baru :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang