nak menang keris model baru? klik sini.

October 31, 2010

.: bogel depan kamera..auuuww !!! :.

Tengok tajuk pon dah tau benda ni lucah
tapi selucah-lucah tajuk tu pon
aku tak tau nak cakap sebenarnya
apa yg jadi dalam dunia sekarang ni.
Dunia IT sekarang ni memang maju
semua benda sekarang dah canggih2
paling tak leh blah, ada benda ni


robot ala-ala wanita yg dikatakan boleh buat kerja
tak lama lepas tu keluar pulak
robot yg boleh memuaskan nafsu manusia
what the fuck!!!

Bila kemajuan ni dah menular kt M'sia
tu yg sampai ada yg nak berbogel depan kamera ni
aduhhhh....!!!
kisahnya macam ni
syikin (bukan nama sebenar) seorang suri rumah
mempunyai sepasang kebahagiaan
suami yg hensem, yg sayang kat syikin
dan
anak yg comel, yg selalu buat syikin senyum.

Perkahwinan mereka berusia 6 tahun
dan dalam masa 6 tahun tu, mereka tersangat lah
BAHAGIA
sampai satu masa tu, si suami terperasan
yg syikin selalu berbalas2 SMS dan selalu
bersembang kat 'chatting network'
sampai tengah2 malam kot. shit!!
satu malam tu, si suami usha line dulu
bila syikin dah lena dibuai mimpi
si suami terus attack HP syikin,
bila si suami bukak je HP syikin
si suami memang terkejut beruk
sebab semua SMS dalam tu 
berbau cintan-cintun antara syikin
dan lelaki yg dia selalu SMS tu.

Seraya dengan itu, si suami membuka langkah
untuk amukan pertama di ambang senja.
syikin mengaku dan berjanji tak buat lagi.
Dasar perempuan jalang, janji kosong semata2,
tak lama lepas tu, syikin nak pinjam laptop suami dia,
katanya nak cek e-mail dari kawan lama, tapi
syikin ni punya buta IT, dia tak tahu mana letaknya
fail2 yg dah di'download'nya,
dengan kuasa Allah, si suami telah terjumpa
fail2 yg syikin download tadi.
Memang terkejut gila vavi si suami tu
sebab dia tengok dalam fail tu
gambar syikin tengah bogel!!!!
?????

memang dah tak boleh nak cover
syikin ngaku semua tu gambar dia.
Sebab dah terlalu marah, si suami tak puas hati
dia cari lagi dlm laptop tu... hah!!! amik kau
ada lagi 4 keping gambar syikin tengah
pose ala-ala frontpage majalah Playboy.
Masa tu, Tuhan je yg tau macam mana perasaan
si suami tadi bila dapat tau perangai syikin,
syikin ni pulak, melalak2, meraung2 mcm dalam gaung
mintak ampun, mintak maaf kat suami dia
dia cakap janji tak buat lagi.
syikin cakap, benda ni dah lama
dan dia tak pernah pon jumpa lelaki tu.

dah 2 kali janji dah ni!!!!
shit r..

si suami ni still tak puas hati lagi,
dia mintak e-mail & password syikin.
Bila si suami ni bukak je....
tersembul pulak gambar bini dia dok cium2
dengan sorang laki ni dalam kereta.
10 keping beb!!!
tu baru gambar, kalau tengah 'ON-AIR' time tu
cam ne la ek...

dilema seorang lelaki
nak cerai, kesiankan anak
nak biarkan, dayus namanya
nak teruskan, rasa bodoh


"senang2 main je ngn bini kau tu 24 jam,
xde org nak rembat bini kau"

....

Nokia N8 - Full phone specifications

Nokia N8 - Full phone specifications

October 30, 2010

.: calculus oh calculus :.


Tiba2 aku rasa nak ceghita sikit la pasal 
satu subjek yang aku study kat Penang ni,
CALCULUS
yeeee....calculus
nama kampung dia matematik
ala-ala Ilmu Hisab yg mak ngan bapak korang
belaja zaman dulu kala tu la.
sebab dah seminggu aku mengadap
buku calculus setebal kamus dewan edisi ke-4


masa zaman sekolah rendah dulu
cikgu ada ajar
1 + 1 = 2
2 + 2 = 4
ok bagus betol anak murid cikgu ni

naik sekolah menengah pulak
tiba-tiba
 1x + 3 =0
lepas tu suruh aku cari volume kotak tu
adoi, cikgu ni dah start nak mengarut la ni
aku kalau benda2 tahyul cam ni
memang susah la nak caye
bapak aku penah pesan
jangan caye kat benda2 tahyul ni
berdosa... :P

makin lama aku layan
makin menjadi2 pulak cikgu math ni
makin galak die bagi aku soalan
tapi semakin hari aku semakin leka
lupa dah ape yg bapak aku pesan
sebab aku rasa cam ketagih je dgn math ni
saban hari aku rasa 'high' je bila dpt soalan math
macam tengah korek telinga depan tv
hahaha
-.-"

susah jugakla kalau betol2 tak paham
memang rasa hidup ni dah takde guna
sebab kalau fail tapi buat2 lulus
boleh runtuh bangunan2 kat dunia ni
calculus salah satu subjek yang diperlukan
oleh seorang 'engineer' utk dia kira2
senang nak bajet berapa lebar tu, berapa panjang ni
dari sebesar bangunan, sampai lah sekecik bangunan
semuanya melibatkan calculus

so, gudluck ye arep tok final sem ni
target for calculus A+
-.-"


October 29, 2010

.: NEW LAYOUT..!! :.

.................

.: Google hancur !!!! :.

ok2, tengahari tadi masa aku baru je
sudah lunch dengan housemate aku
tibe2 ada sorang member aku ni
tiba2 dia melalak2 panggil aku
dengan nada yang agak semangat
aku pon dengan lincah kaduk nya
belari2 anak sambil tangan goyang2 ke atas,
" wei, Google dah wrecked dowh!!"
"ko tak caye tengok ni"

( a new chrome experiment)
http://mrdoob.com/projects/chromeexperiments/google_gravity/

hahaha
cam sipot je aku kena kencing sampai hanceng
tapi sumpah style dia buat menda ni
try it..!!!
style...

October 26, 2010

.: sape nak duit??? :.


Masa aku keluar makan tengahari dengan 
budak rumah sewa aku tadi, tiba2 hazir cerita
pasal rutin dia kat rumah kalau time cuti,
kadang2 kena tolong nenek dia sapu
daun2 kering. Itu pon nenek dia boleh bagi
upah, paling byk dia penah dapat RM50
gila banyak tu beb, sapu daun kering je kot
kalau daun basah, kurang2 RM100 boleh kot.

kat belakang rumah aku pulak
ada sebuah ladang
ladang kelapa sawit
luas gila ladang tu
kalau buat tanam mayat
sekampong + kampong sebelah
pon muat lagi tuu
tapi ada sepohon je 
pokok kelapa
bapak aku cakap
kalau nak cepat kaya
kena kait buah kelapa sawit
kat pokok tu
tapi masa kait tu
kena nyanyi satu lagu ni

selamat mencuba
-.-"

.: Skyline :.


Sypnosis
A bunch of young friends are vacationing in Los Angeles at the Marina when strange white lights begin falling from the sky. Something nasty happens to anyone who looks into those lights, by which we mean their face starts turning all red and crispy. After the lights come giant, spider-like spaceships. And out of those come giant, spider-like alien monsters!
Have you ever wondered if there are life forms in outer space? I bet that thought has crossed all our minds when we gaze at the stars at one time or another. Some of us who are more curious will be fascinated about the kind of culture and technology extraterrestrial life forms could share with us. Would it be a scientific breakthrough for humanity if little green men came to pay us a visit one day?
Unfortunately, that won’t be the case in Skyline. It will be an invasion.
Courtesy of Nusantara Edaran Filem and TGVCinemas80 Nuffnangers will be catching Skyline 2 days before its official release in Malaysia. To win yourself a pair of invites for the Premiere Screening on 10 November, just drop a comment telling us, “How Would You Defend Earth from Alien Invasion” in not more than 15 words.
The 80 most creatively written comments will win a pair of invites to watch Skyline on the big screen on;
Date: 10 November, (Wednesday)
Time: 9 pm
Venue: TGV, Wangsa Walk
Dress code: Sky-Blue/ Face Painted Red
Thanks to the very generous TGV Cinemas, everyone attending this screening will also be entitled to a complimentary Popcorn Combo set!
On top of that, there will be a Skyline Limited Edition Notebook to be given out to everyone who comes according to the dress code – Sky-Blue /Red Face Paint. If you happen to be the Best Dressed Blogger of the evening, you’ll also win the following;

- 4 x TGV Complimentary Movie Passes
- Limited Edition SKYLINE T-Shirt
- Limited Edition SKYLINE LAPTOP Sleeve
- Limited Edition SKYLINE Keychain
nak tengok trailer die tak? meh sini

October 25, 2010

.: final exam final score :.


exam.exam.exam
asyik nak exam je lah
boleh tak kalau masuk U
pastu kuar2 terus dpt keje?
pastu dapat gaji, beli kamera
boleh x??

kalau subjek2 yg kena study
tu senang, tak kesah la
nak wat exam ke, ape ke
aku on je
ni tak, dah la aku kena
stduy statics, calculus, physicsssss
gila ke ape
static tu punye susah
sampai lecturer aku ckp
"kalau carry mark awak sume rendah
saya amik terus percent dari final"
sampai camtu skali die saiko aku
"kalau saya mintak sket markah
dr lecturer math boleh x"?
:P




October 24, 2010

.: no title :.




i'm very sad

very very very sad

rasa cam nak nangis pon ada

waaaaaaaa :"(

esok nak exam

tapi mood study terbatal

angkara sifat gedik aku

buat dia takde mood dgn aku

sebab tu aku sedih

i'm sorry my dear

but

"we have to chill"

to make ourself strong

stronger than weaker

...
gudluck arep in your final exam

-.-'


.: icon-icon-icon :.



comel kan benda kat atas ni
macam gula2 pon ada aku tengok.
Actually semalam masa aku explore
kecanggihan internet ni, aku terjumpa satu
memang comel gila icon2 yang ada kat dalam tu
icon2 ni korang boleh tukar dengan icon2 lama
yang ada kat PC or Laptop korang tu
just download the file ending with .ICO
and replace with the old file

.: TM oooh TM :.

Petang semalam tengah syok2 aku layan cerita Chinta kat tv3
tetibe jek ade orang ketuk pintu rumah aku,
bila aku selak je pintu...
"err...nak pasang streamyx..."
yesss!!! dah 2 bulan aku apply, baru sekarang kau nak datang
pulak tu, minggu depan aku dah nak exam, cantek perangai kau ea

belom offer duduk, die dah siap bersimpuh, naik lempuh aku
pastu dia bawak kuar dia punya senjata azimat... wifi router
wuuuuuuuu terujanya aku..warna hitam..macam muka dia.. hak3
dia cakap tadi baru lepas install kan streamyx kat rumah depan tu,
rumah awek.. sume cantek.. sume usha dia sebab dia terror pasang
streamyx tu...buto pak hang la.. bajet hot pulak menatang ni

dia cakap kalau pasang yg 1mbps kejap je, dlm 10 minit dah boleh siap
tapi disebabkan aku apply 4mbps, kurang2 pon sejam dia cakap..
eleh, nak aku hidang air la tu.. sorry la bang, rumah bujang,
air paip berterabur la..

da sejam dia bertapa kat situ, last2 tak boleh nak pasang sebab
dia bajet terror.. padahal memang tak reti..sipot tol r..

October 22, 2010

.: jambatan tepi sawah :.


semalam aku sampai negeri orang
hari ini aku lepak dengan diorang
esok aku rindukan korang

bila kita lepak ramai2
gelak besar nak mampos
sambil minum nescafe panas
makan tossei seret kat Pelita
kita tak sedar yang kita still ada kawan
cube lepak sorang2
minum pon air suam kosong je
makan..... on diet
bosan dowh hidup

kadang2 hati memang sakit
rasa nak terajang je 
tapi kejap je kot
dah aku memang jenis kuat touching
nasib aku lah
daripada diorang buat tak reti je dgn aku
aku chill je....-.-'

masing2 dah besar
dah banyak makan garam
tapi tak sure la garam gunung
or garam laut sebab
bila ada apa2 aku refer 
kat kawan2 jugak
ada benda yang diorang lebih tahu
daripada apa yang aku tak tahu
tapi benda yang aku dah tahu pon
diorang nak CEGHITA gak

lantak korang la
yang penting aku ada kawan
kawan masa aku gelak besar
kawan masa aku sedih gembeng



.: tragedi 2 pagi di Batu Feringghi :.

sebelum masuk jambatan
si gemok hitam comel tu berbual
" cepai gua mmg yg terlaju di malaysia,
kalau kat highway, gua boley cucuk Z"
ye gemok, cepai ku mmg laju
mase nak pegi batu feringghi aritu
baru lepas tol jambatan sket..sket je
gua naik wave125 STANDARD pon 
lu tak boleh nak kejar
kau ingat pakai celoreng kau comel??
takdenye...jauh skali nk jd cute

sampai kat tempt kejadian pukul 6 petang
pasang2 khemah, loading2 barang
kedebushhhh!!!...terus ambush laut
sembang pompang bikin gua bimbang
dah dekat2 maghrib baru la budak2 ni
reti nak naik ke darat pastu masing2
macam orang gila cari tempat nak bilas badan
last2 redah naik moto sejauh 2km tanpa helmet
semata2 nak hilangkan lekit2 air laut kat badan

masa dah gelap baru la sibuk nak nyalakan
api sebab kitorang plan memang nk BBQ kat situ
masing2 malas nak buat sebab dah gelap kan
nak taknak kena buat jugaklah
kalau tak, memang kitorang puasa sunat la malam tu

ok2, at last api dah berjaya menyala
ayam pon baring atas jaring
dengan rela hatinya
tanda setuju di'aqiqah'kan

bila dah kenyang
tau2 je lah kan
masing2 terdamar
hampar sleeping bag
pastu reramai baring tepi pantai
sambil kira bintang
bagi2 kan kawasan
aku amik belah selatan
yang lain2 tu pandai2 dorang la

masa tu dah pukul 12.30 pagi
tengah2 sedap kira bintang
dah nak abes kire dah rasenya
tiba2 rasa sejuk je kat kaki
rupa2nya air laut dah tengah pasang!!!
shit....

menggelabah sekor2
angkat sleeping bag
barang2 BBQ td
letak dalam khemah
pastu termenung

hazir cakap
"xpe, jgn risau, kejap je ni
kul 1 pagi kang air surut r"
taik kau surut
last2 khemah tu boleh
jadi tempat takungan air

sebulat, sebujur, sepetak
suara mengatakan bahawa
balik pauh indah malam tu jugak
packing barang2, start motor
vrooommmm!!!!






October 09, 2010

.: DAJ 7007 :.


kelakar dowh time ni
sumpah kelakar giler
mula2 enjin berasap
mase sampai tesco
sebab air tangki kering
pastu bile tuang dalam
terlebih pulak...adoi..
dah kene sedut keluar balik
pastu konon2nye nak lepak
taman rekreasi
nak lepak2 makan sushi
first time makan menatang tu
cam celaka rase die
kena pulak ade benda kaler hijau
ape name tu...wasabi ea?
yela kot..
sumpah taknak beli lagi dowh
pape pon
pauh indah sentiasa
chill la beb...
hahaha


p/s: pdn muke ko farez kene tunggu kt umah dgn abg ko



.: the world is not enough :.


.: Arif Zakwan :: Nurul Hidayah :.

Venue : Putrajaya, Selangor

Date : 2 & 3 October 2010

Theme : Dark Black & Pearl White

Ride : Iswara (enjin masuk pasir) + aircond sejuk giler





awak
terima kasih sebab sudi
hadir dalam hidup saya

i realy2 appreaciate to all
what you have done to me
and with me...

thanks to God coz show
me the real meaning of
love.... L.O.V.E

we are running out of time
but the time is like
waiting for us,
to live together...

i'm trying to tell you
but you've already known
that i realy2 love you
thanks my 'heart reader'
then, try to read my face
and you will be smiling
all the time....

we're like husband and wife
but we do not have kids
just wait for me
in 5 years... i'll give you
everythings... and kids
:)

just need your heart
and your whole life
to make me breathing
fuhhhh..... 

honey...
thanks for everythings
 I LOVE YOU
I MISS YOU
I&U

...
..
.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang