nak menang keris model baru? klik sini.

December 21, 2010

.: nak menang seratus?? :.

Tergerak hati aku nak usha blog sendiri yg tak seberapa ni
ahaks!! Dari atas sampai lah ke bawah, oohh... rupe2nya
macam ni blog aku.... baru aku tau....
Takde ape2 yg menarik
Takde ape2 yg tertarik
Takde ape2 yg ditarik
Hanya sebuah laman sesawang di mana aku mencurahkan
segala2nya... yes!!! everything about me inside there....
Kadang2 bila aku marah, aku lepaskan marah aku kat blog ni,
nasib baik blog ni takde tacing2, kalau tak, susah gak nak pujuk.
Yela, naluri manusia kan, bila marah mesti nak luahkan,
makin pendam, makin dalam... last2 bunuh diri.. hah? dosa besar tu..
masuk api neraka tau...

Follower??
segan kot nak bagitau... tak sampai seratus pon... sembilan puluh lapan je.
tapi jangan risau ea arep... everything will be fine!! ngeh3...
memandangkan dah nak hampir seratus, aku nak bagi hadiah misteri kepada
follower yg ke seratus tu.... nak tau ape die?? aku nak bagi seratus...
dengar macam kaya je kan dapat memiliki seratus....
seratus ekor anak ayam... ha ha ha

p/s : baru nak masuk seratus da nak kecoh, org lain da beribu, rilex je..
       "biar la, yg da beribu tu, cerita die bukan2, melucah je tau"
        ha ha ha.....

4 comments:

AEIN said...

anda hebat....hahahha

+d.O.Y.A.h+ said...

aahaha. ngeng. ayat last tklh blahhhh!! :P

fatin shahar :) said...

follower banyak tapi silent reader je pon tak guna jugak ;(

~ NuRuL ~ said...

haha..mcm penah dgr la 100 anak ayam tu..
wa da terkena sama lu mlm smlm..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang