nak menang keris model baru? klik sini.

December 17, 2010

.: lembab gile lu buat keje :.

hadoi...
malam2 da buat aku panas...
bak sini panadol, nak bagi sejuk sikit...
bukan panadol soluble la, tu untuk orang
selsema yg berpanjangan, bagi aku actifastest
laju giler nak sejuk.... damn!

tadi pergi amik permaisuri kat bus stand
sebab die baru sampai dari kampung...

kampung? kenapa balik kampung? sebab
aritu kitorang ade gadoh sikit, pastu die cakap
"hantar saya balik rumah mak saya"
aku hantar sampai bus stand je... ha ha ha

ok sambung balik...
dah amik die, terus bawak pegi *kfc sebelah tu.
Dengan sedondon pakai baju ManU,
(bajet kfc ade lcd nak tengok bola, padahal takde pon)
terus pegi kaunter.
"erm... milo satu, pepsi satu....snack plate satu...
cheesy wedges satu"
"selamat datang, makan sini, bungkus?"
maknenye aku kena ulang balik la ni??? arghhh...
"siaran ulangan berbayar kak" ha ha ha padan muke kau!!

ok, da sudah order...
"dik, ayam tengah masak, ikan ade la, takde buat pape pon tu"
paham tak?  arghhhh.....

eh salah2..

ok, da sudah order....
"dik, ayam tengah bertelur, esok pagi datang balik"

eh...salah lagi...

ok, da sudah order....
"ok, semuanya 18 hengget...ching ching!"

Da sudah bayar, akak tu terus pegi packing cheesy wedges
air milo dengan pepsi...
nampak laju kan die buat keje sebab aku cakap die terus pegi....
tapi....
3 barang tu je da 10 minit...
pale hotak die la...
mood aku : benganggggg tapi kenyangggggg
ha ha ha

p/s : cubalah rasa nasi goreng belacan kat situ...

5 comments:

miss miera said...

gilelah ...
kepci ade nasi goreng ikan masin ...
eh silap , nasi goreng belacan !!
hehe

♥aneesa aqilah♥ said...

kfc mane? byk kes da kfc cengginih..tuh yang kekadang fedUp!! haha

Panglima Arep said...

haha.. belacan dtg dr melaka punye. haha

Panglima Arep said...

tempat dirahsiakn.. hehe
ntahla, bole dikatakn kbnykan cm tu... shit r

~ NuRuL ~ said...

haha...belacan dr perak la...
nama pown permaisuri awk ni org perak kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang