nak menang keris model baru? klik sini.

December 25, 2010

.: kenapa dah 5 bulan, earnings aku masih 0.25 SEN??:.

oohh cik nuffnang....
kasihanilah hamba si panglima durja
sudah 5 bulan hamba menanti...
tapi 25sen itu tak pernah berganjak sedikit pon
dapat gerak ke 26 sen pon hamba setuju...
tiap2 hari hamba makan nasi lauk telor goyang je.
kalau ayam hamba tak bertelor, nasi je la yg hamba makan.
tak kesian lagi ke??
hamba bercadang nak beli dslr, tapi dengan 25 sen tu,
nak pegi kedai usha2 dslr pon tak cukup tau..
bagaimanakah??



ape silap hamba?
salah letak nuffnang add ke?
takde orang bace blog hamba ke?
hamba selalu bace blog sendiri... kire ade la jugak yg bace.
ha ha ha...

ooh cik nuffnang.......

segala nasihat dan cadangan sila komen...
nanti aku agih-agihkan 25sen tu.. orait???

5 comments:

+d.O.Y.A.h+ said...

ar.. dekat edit blog tu, ada jenis iklan yang kena buat. pilih global pc.

rajin blogwalking untuk naikkan traffic.

rajin update.

ngoo.

update survey nuffnang supaya dia tahu blog kita ni wujud.

hee~ slmt mncuba. :)

.:padie_eyla:. said...

aku punye baru rm1.50!! setelah sekian lamaaaa..

Panglima Arep said...

ngeh... tq oyah... try my best ea. huhu

nah 25 sen.. hihihi

Panglima Arep said...

padie... ok la tu.. ley wt tmbng bas g usha dslr. haha...
minx kat oyah 2 sen ea...

lavender harum wangi said...

kah3, kesian panglima.. pegi la memberontak kat kerajaan nuffnang.. apa susah~ :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang