nak menang keris model baru? klik sini.

December 27, 2010

.: kau fuck-kan aku?? :.

 Aku rasa hari ni aku orang paling smart dan bergaya sekali
sebab dari pagi sampai lah tengah malam, rambut belah tepi
aku tak berganjak sikit pon. ha ha ha...
ni lah hasilnye kalau Garnier for men turbolight oil control
tu aku ratakan sekali kat rambut aku... arghhh...

Dari kenduri orang kawen, ke dalam wayang yg gelap gulita tu,
sampai lah kat restoran tempat aku tengok bola tadi,
aku tak balik rumah tukar baju pon, baju yg same je...
kemeja pulak tu, lengkap berkasut serta stokin..
smart bukan??

Masa aku on the way nak pegi tengok wayang tadi,
aku bawak kereta yg paling berhemah dalam sejarah hidup aku,
kalau kambing lalu pon boleh potong laaa...
tu bukan berhemah, tu slow cam kambing... sengal....
tiba2 ade satu kereta ni, keluar dari simpang, tak bagi signal
terus nak masuk, mane boleh camtu, nanti rosaklah
rambut belah tepi aku ni,  ha ha ha...
Demi menunjukkan yg aku betol2 smart tadi,
aku tunjuk eksen taknak bagi die masuk lorong aku.
Yes!! die mengalah... pastu tak sampai 5 minit,
die potong kereta aku, sambil susah payah bukak tingkap
sebab tingkap kereta tu manual, pastu tunjuk fuck... hah??

lebih kurang macam ni lah, siap dengan muke skali

Memang aku terima fuck tu denga hati yg terbuka
sambil aku cuba kejar kereta tu, sebab yg tunjuk fuck kat aku
tu lelaki, duduk sebelah driver, memang panas r time tu...
sial r... arghhh....
tapi yg buatkan aku tak jadi kejar sebab, bila aku dah dekat dengan
kereta tu, aku tengok driver tu perempuan, kat seat belakang
ade 2,3 orang budak kecik... confirm2 lah laki yg sedekah kan fuck kat
aku tu bapak, yg bawak kereta tu mak, yg kat belakang tu anak...
confirm lah tu laki die....
takkan lah laki tu amah indon kot.... tak mungkin... tak masuk akal.

Dah tu, aku pegi je tengok wayang... malas nak layan...

p/s : tengok Gulliver's Travel 3D, siap pakai speck lagi..
       ingatkan pakai speck tu, bole nampak dalam baju,
       rupa2nya tak..... rugi je 21 hengget aku. ha ha ha

3 comments:

aleen aiden said...

pergh,da la rambut belah tengah,pakai spek 3d plak lg,memang mengancam!ha3 :P

NURUL NADIA ROSLAN said...

hahahahhahaha. ni yang wat aku nak mencarut ni!! haha

Anonymous said...

ahahak~ mcm2 3d ko :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang