nak menang keris model baru? klik sini.

December 21, 2010

.: kalau banyak duit boleh jadi HOT ke??? :.

Berdasarkan luahan hati puteri yuyun... sory, terpomot blog aweks pulak..

"dengar cite dah baik demam, apsal nak saya bawak pegi sepital?
"nak cek darah la.... dokter nak amik darah"
"buat pe bagi kat dokter, baik bagi kat saya"
"nah amik ni....." sambil picit jerawat menghala ke aku.. 
arghhh....

Semalam pegi teman yuyun merangkap jadi dreber die pegi sepital..
yela, orang sakit kan. kena la manje2 kan. kan3? ha ha ha sory awak..
Aku pegi amik die kat opis, pastu terus bawak pegi sepital besau jb..
Memandangkan die orang perak, so aku bawak die pegi klinik pesakit luar
dimana takde kena mengena langsung antara orang perak
dan klinik pesakit luar... padahal orang jb pon bole masuk situ..
arghhh....

oohh jap2, on the way nak sampai sepital besau tu,
adelah sikit2 kitorang borak2, buat2 ade topik yg nak diborakkan..

"tadi kawan saya yg keje skali dengan saya tu ajak saya pegi bank"
"nak buat ape pegi bank?"
"die cakap ptptn die da masuk, so nak tunjuk kat saya la"

ooohhh man!!! ptptn je kot, baru 2.5k da riuh sekampong...
siap ajak puteri yuyun teman pegi atm, sebab nak tunjuk duit tu..

"Pitih blana!!!" bak kate orang kelantan...

hadoi... udah2 le tu... duit kamu banyak mane pon,
takleh bawak masuk ke kuburan apatah lagi kesyurgaan..

cukup tak 2.5k tu? kalau tak cukup aku nak tambahkan sikit..
pasni bole beli proton inspira.. sebab duit banyak kan...
ha ha ha... arghhhh..




8 comments:

Anisa Hang Tuah said...

pitih blana?
erk

bkur kejap..

Panglima Arep said...

maksudnye duit banyak la cik anisa. hihi

welcome to kelantan ea.. hehe

cikpepel said...

tak ade maknenye cukup...tunggu hujung sem...haha

.:padie_eyla:. said...

haha. tgh sem pon dah kaluuttt. =p

Panglima Arep said...

cik pepel..... haha.. tahu tidak mengapa..
aku bru sebulan je da abes.. haha

Panglima Arep said...

padie... haha tengah ke, tepi ke, same je.. duit habish. haha

~ NuRuL ~ said...

haha...pitih dia tinggal 1k jek..
smlm die tunjuk resit atm kt sy...
pitih sy sok 5k bru nk masuk..
pastu nk claim elaun LI 1k plak..hakhak

Panglima Arep said...

hehe... iyee ke?? waduh2... kejap je kn.
xpela, kite hok ni banyok lagi... kne list betol2 ea..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang