nak menang keris model baru? klik sini.

December 27, 2010

.: jom makan kerak nasi :.

Sebagai seorang mahasiswa intelek yg tengah bercuti semester,
secara lumrah dunianya, Alarm yg biasa aku kunci pukul 6.30 pagi
akan aku remove sesampainye aku kat rumah yg tercinta ni. ha ha ha
Sebab bile kat rumah ni, alarm yg aku set memang canggih,
siap dapat carik-carik bulu kaki aku lagi.. arghhh..
mak aku punye keje la ni... selagi aku tak bangun, 
bilangan bulu kaki aku yg gugur bertambah la jawabnye..
sakit dowh....

              gambar dari google


tapi pasal ape aku taip bulu kaki keluar bulu dada??


sweet tak macam ni??
dah macam pokok bonzai dah bentuk bulu tu.
ha ha ha...

ok, gambar bulu dada tu sekadar nak turunkan nafsu mereka2 yg
tengok gambar pertama , perempuan tengah bogel tuuu.... seksi meyh..
cuma kaki die je lah yg seksa aku tengok.. arghhh...

mane kerak nasi nih???
kat sini..kat sini...

Hari ni dalam sejarah... aku bangun pukul 10 pagi...
tak lain tak bukan, benda yg first sekali aku cari bile bangun,
cari perkataan tersembunyi,, ha ha ha.. taklah, gurau je...
mestilah aku cari makanan... 
turun dapur untuk cari makanan....
yg aku jumpe bukan makanan, tapi abang aku.
die tengah sedap abeskan sume makanan yg mak aku
amanahkan untuk bagi adik2 makan.. sipot betol!!!

Pasu die cakap, lauk ade lagi tu, panaskan nasi je..
Aku yg baru saje bangkit dari tido ni, memang lah
takleh berfikiran kreatif dan kritis serta inovatif,
dengan stimnye aku on suis periuk nasi, terus blah
tengok tv sementara nak tunggu nasi tu panas...

prapp!!! menandakan nasi dah panas... taklah sampai menggelegak...
ok, lauk sume dah ready, telor dah goreng siap goyang sekali,
then aku bukak periuk nasi tu....... hah???
kosong....
tinggal kerak nasi je....
jadah ape nak makan kerak nasi dengan telor goyang???
arghhhhh.....







2 comments:

miss miera said...

sian ... huhu

lavender harum wangi said...

ahahahahaha~ sadis sungguh cerita panglima~ :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang