nak menang keris model baru? klik sini.

December 17, 2010

.: harap gigi je putih :.

yg penting gigi aku smart


















arghhhh....

Semalam ada sorang mamat ni, tiba2 dia email kat aku satu gambar.
Tajuk email tu, ' muke kau sangat selebet '... bila aku bukak je email tu,
betol la.... dia tak tipu.... seperti yg tertera di atas...  arghhhh...
Memandangkan malam semalam merupakan malam jumaat,
atas dasar keselamatan, aku terpaksa censored-kan mate die,
takut ade yg terbawak ke mimpi.. ha ha ha

Sebenarnya, aku nak lahirkan sedikit ketidakpuashatian kat sorang
mamat cilakak ni... mulut busuk yg amat... arghhh...
"biar muke tak hensem, tapi mulut mesti mau wangi" kata aku kepada cermin.
Tapi mamat cilakak tu, dah la tak hensem, mulut busuk separa longkang,
hadoi.....

Bayangkanlah....
Setiap kali aku TERjumpa dengan die, (bukan PEGI jumpe ea)
ade je cerita, die menang lah, die dengan pompuan ni lah, die hebat lah
awesome lah, hitu lah, hini lah... hadoi...
Alexander the great pon tak cakap diri sendiri the great.
Sampai aku rasa nak rogol diri sendiri je bila dengar die cerita..

arghhhh.....

"aritu kan, mase tengah wat latihan, lecturer suruh berpasangan, laki pompuan,
pastu aku dapat pompuan paling hot kat fac aku... ko nak tau kena buat ape?
lecturer suruh pelok pompuan tu sebab nak kira tulang belakang die"
ape ni? bangga ke dapat pelok anak dara orang?? ntah2 janda yg ko pelok tu.
apsal tak main terus depan lecturer kau tu??

watdehell man? aku main romen rilex je, kau baru dapat pelok
dah gelabah.. nak kire tulang belakang konon, aku siap dapat kire
bape bijik ovum yg keluar lagi.. arghhh...
tengok, kan dah melucah..
sume sebab kau!! ha ha ha...
aku baik.. muke tak hensem pon, tapi mulut wangi..
Gigi putih....*terima kasih Fresh N Black

p/s : moral of the story, gune lah shokobusuk utk gigi yg bersinar..

12 comments:

miss miera said...

produk ubat gigi baru ke pe ???
ngee ~ ~

Anisa Hang Tuah said...

iklan colgate

hehe

+d.O.Y.A.h+ said...

apakah ini arep? ahahhaa. ngenglaa. pelok2 nak kire tulang blkg. ade ek?damn

Hantu Kak Limah said...

memang putih sangat gigi itu..huhuhuhu...

~marlia maya~ said...

hAHA~lecturer chill gileee cmtu~haiyaaaaa :p

Ain Zulaikha said...

adoyai lecturer jenis apa cmtu suh polok anak dara orang?, hahaha.. da putih dah gigi tu.. dia nak apa lagi?

Panglima Arep said...

miera....haha, a'ah la, brand baru..

Panglima Arep said...

anisa...... rapid relief kot. hahaha

Panglima Arep said...

oyaah.... haha.. ntah, rase cm takde, tp bile nak rase hebat, mcm2 die cerita. hahaha

Panglima Arep said...

kak limah ... hahah anda nk juge??

Panglima Arep said...

haha... chill je kan.. best kot dpt cm tu.. huhu

Panglima Arep said...

ain..... entahlah cik ain, sy pon pelik gak. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang