nak menang keris model baru? klik sini.

December 24, 2010

.: erm...panglima ariff ni sape?? :.

Secara semula jadinya, aku sebagai lelaki yg gagah lagi perkasa
memang akan pegi semayang jumaat pada setiap hari jumaat.
Ye la, takkan hari ahad pulak, nanti macam mane nak tengok
melodi tu segmen terjah bersama abang naz. ha ha ha....

Tak payah la aku ceritakan kekhusyukkan aku dengar khutbah tu,
tak pasal2 terbit pulak bongkak, riak serta takbur dalam hati.. he he he..
"khutbah arini pasal ape???"
Ek eleh... tanye aku buat ape, tanye la imam tu... die lagi tau..

Dah sudah tu, terus la balik rumah sambil menjinjing nasi ayam penyet
yg aku beli on the way nak balik tadi...

Da sampai rumah, tibe2 adik aku yg kecik tu bagitau kat aku,
"ngah2, ade poslaju untuk angah"


alamat aku terpaksa blur kan, mengelakkan mendapat hadiah yg
lebih misteri. ha ha ha

'TO : PANGLIMA ARIFF ZAKUAN'

adik aku cerita kat aku, posmen tu tadi tanye,
"sape panglima ariff ni"
"abang saya la"
"wah!! abang awak name panglima ea"
"tentulah...."

Rupe2nya bungkusan tu dari dewi si penglipur lara
salah seorang blogger yg aku follow blog die..
Tak tau lah die follow blog aku ke tak.. arghhh
tapi kalau mu bace entri ni, pastikan dah follow ea. ha ha ha
Aritu die ade buat contest teka something kat gambar yg die upload.
nak tengok ape yg aku teka kat contest tu, klik sini..


nak tau ape aku dapat??.... teady bear.. wink *



Ingatkan dapat keris ke, tanjak ke... aku kan panglima...
lari konsep la panglima main teady bear.. ha ha ha..
gurau je... 
Pape pon thanks to the blogger... nice present...


p/s : pasni sape nk bagi hadiah, tulis PANGLIMA jugak tau..






8 comments:

.:padie_eyla:. said...

haha. panglima arep, puteri yun, aku gelaran ape???!

lavender harum wangi said...

ahahaha.. okie panglima! :D

aleen aiden said...

"lari konsepla panglima main teddy bear"
ha3,klo xmau sye mau... :P

Panglima Arep said...

padie.... ko nk jugak ke? alaaa ape ek? hihi

Panglima Arep said...

L.H.W ..... gaya mcm nk bg hadiah je tu. huhu

Panglima Arep said...

aleen.... hamboi2..nk teady? da bg org la..
robot nk tak? haha

~ NuRuL ~ said...

hey panglima...puteri yuyun men teddy bear tu...bile mau kasi sy teddy tu ea..huhu

Panglima Arep said...

haha... mane bole, nnti awk letak dlm sangkar.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang