nak menang keris model baru? klik sini.

December 26, 2010

.: 3 tempat yg menggerunkan :.

Sory kalau entri ni menghampakan korang semua
sebab ape?? jom kite kaji entri baru aku ni.....

Tempat yg pertama.... rumah aku

                     ihsan dari harddisk pc aku

Tempat yg kedua.... tempat keje bapak aku..


Tempat ketiga pulak.... Giant hypermarket

              cik google supply gambar ni


Nak tau kenapa tempat2 atas tu menggerunkan??
Tadi ramai2 satu rumah keluar naik keta nak pegi amik bapak aku
keje kat area bandar sana... Tadi hujan lebat, so, kereta yg aku
naik tu, baru je gerak beberapa meter, aku dah start tido.. ha ha ha

Bila aku tersedar je, tiba2 dah ada kat tempat keje bapak aku..
Giler laju suasana berubah.... Aku taknak layan sangat mata aku ni,
aku sambung balik tido.. krooh..krooh..

Bila tersedar lagi sekali, aku dah kat giant.. hah?? apsal giant seh??
hah.. gerun tak? gerun tak?
Dah pukul 10.30 malam kami anak beranak baru melangkah masuk
kat giant... nasib baik dia tulis kat situ

isnin-jumaat : 10 pg - 10 mlm
sabtu-ahad : 10pg - 12mlm

So, sempat lagi lah...
Yg best nye nak tau ape?
dah masuk giant tu, lengang..!!!
family aku je dalam tuh...
tolak pakguard ngn staff la.. hadoiii....
aku dah rase macam giant tu rumah aku..
yela... sume ade kot...
nak tengok tv, pegi kat bahagian letrik,
lapar je, pegi bahagian makanan.
rase nak basuh baju, pegi amik sabun kat bahagian ape tah tu,
pastu bawak pegi bahagian letrik yg ade mesin basuh...
nak cepat kering, tiup la ramai2... ha ha ha
tapi yg tak bestnye kalau tu rumah aku,
asal nak keluar je, mesti kena lalu kaunter... nak keluar je kena bayar.
pekejadahnya best macam tu. arghhhh....

p/s : tahun depan nak dtg raye, korg dah tau la rumah aku kt mane kan?


6 comments:

.:padie_eyla:. said...

hahahahha! kat rumah kau kalau raye mesti belambak kuih kan.? =p

tapi nnt kena bayarrrrrrrrrrrrrrrr~~!!!

beeha ben said...

hahahhaha..

miss miera said...

gilelah ...
sangat gerunlah kan !!!
ngeee ~_~

Panglima Arep said...

padie..... tentulah... tp harga bole adjust ;p

+d.O.Y.A.h+ said...

ahahha. bawak balik giant ke rumah lg best

lavender harum wangi said...

wahai panglima, beta singgah mencemar duli di sini untuk mengkhabarkan kepada panglima bahawa panglima sudah di tag.. jadi silalah ke istana beta ye~ wahahahaha :D http://lavenderharumwangi.blogspot.com/2010/12/segmen-jom-berkenalan.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang