nak menang keris model baru? klik sini.

November 19, 2010

.: takde yg jauh lagi ke :.

Ok...
Macam biasa, kalau dah start musim cuti semester ni,
aku akan menggegar setiap rumah kawan2 aku sebab
aku dah start bosan duduk kat rumah. Yela, mana taknye
makan tido berak je keje, sape tak bosan kan..

Bukanlah lepas makan pastu teros tido, pastu terberak mase
tengah tido, pastu bangun kejap untuk alihkan tahi tu,
pastu sambung balik tido.... haish...

Nampaknya rekod untuk aku cuti kali ni, cume bertahan
4 hari saja tanpa melihat dunia luar... semalam member aku ajak
lepak, pas dia datang amik aku, pegi rumah member aku sorang lagi,
jauh jugak la, lebih kurang 15 minit atas jalan..

Bila dah sampai sana, tibe2 member aku yg amik aku ni cakap nak
nyorok, so, kelam kabut cari tempat nak parking, taknak bagi
member aku yg lagi sorang ni nampak..

Fauzan : "wei, nyorok jom, biar die cari kite nnti"
Aku : "haha jom2, nak parking kat mane ni?"
Fauzan : "aduh, mane ek.. cepat2 die dah nak keluar dah tu"
Aku : "Parking kat rumah aku je la, confirm die tak nampak"
Fauzan : ????

4 comments:

mier@merr said...

ahahaha....terbaek/

+d.O.Y.A.h+ said...

ngohohohoho

ariph™ said...

apa kata kalo parking kat rumah gua. gua sikret2, tak bg tau org lain :P

sumpit said...

main nyorok2 la pulak mereka ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang