nak menang keris model baru? klik sini.

November 13, 2010

.: jom mati berjemaah :.


ok... 
jom mati beramai-ramai

Aritu mase aku bermastautin kat Bangi, 
aku ade lepak kat satu restoran ni, restoran azura namenye, 
(kalau sesape yg study kat UKM or unikl MFI or 
kptm bangi or GMI, tau la restoran ni) .
Biasa la kan, jantan, lepak2 order tea o ais je,
nak order milo ais tak mampu, kering dowh!!
rokok sekotak atas meja, lighter kat sebelah.
Tengah sedap2 aku kutuk orang, tibe2 ade 2 makhluk
muncul tepi aku, ah moy dengan ah seng,
semangat giler pakai tshirt berkolar, siap tuck in lagi
dah macam student uitm dah aku tengok. ha ha ha
Pastu tetibe nak berlakon jadi bapak aku lak,

"lu orang hisap rokok tak?" (sambil tenung kotak rokok atas meja aku tu)
" eh mestilah tak hisap " ( sambil baling kotak rokok tu jauh2)

dengan selambanya die hulur kat aku sehelai borang
katenye nak survey & buat perbandingan
rokok yg aku hisap dengan rokok yg aku tak hisap,
entah2 kau nak report kat bapak aku... haish...

Die cakap kalau isi borang tu, dapat baucer KFC 10 hengget,
tapi.... kalau isi borang DAN beli sekotak peter stuyvesant
bernilai 8 hengget 50 sen boleh dapat baucer KFC
25 HENGGET!!!

shit...
cinabeng lu
lu ingat wa ni sape hah
pas kenyang makan ayam 
cheesy wedges la, coleslaw la
kombo jom jimat la, hitu la, hini la,
confirm mati

p/s : jom lepak azura lagi, mane tau ade baucer pegi holiday kat pulau pulak ke,
style dowh!!!

2 comments:

Sophia Rani said...

huhuhu.. siap buat survey cm tu eh.. ntah2 dia nak buat report utk final year project kot.. ngee~

Arif zakwan said...

tu lah pasal.. ntah la, klu ye pon nk buat final project, xkn smpai bg baucer free2... hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang