nak menang keris model baru? klik sini.

November 19, 2010

.: hasil juadah raya haji...amik kau!!! :.

ok
masih dalam mood raya haji.
Disebabkan aku dah lame bersarang kat Penang tu,
dengan makanan kena catu sebab kekeringan kewangan,
tibe2 aku balik jb jadi macam orang asli yg tak pernah
makan ketupat dengan kuah kacang...sedap gilerrr woo
Pastu boleh pulak mak aku tambah kuah lodeh, naik londeh
seluar yg aku pakai mase nak semayang raya semalam.. he he

seronok sangat aku tengok diri aku ni, habis sume makanan
aku sebat, bayangkan, dalam satu pinggan ade ketupat, kuah kacang
kuah lodeh, rendang daging, ayam masak merah... gila ape...
at last, perut aku pedih, susah nak telan if aku makan ape2,
dengan pada itu, semalam aku tido pukul 8.30 mlm.. awal kan??

Bangun pagi tadi sakit perut dengan sakit dada... sakit dada sebab??
adeeelaaaaa...... :)

p/s : Ingat, makan tu makan jugak, tapi jangan jadi macam aku
       serius dok, perut aku pedih giler vavi ni...







2 comments:

~ NuRuL ~ said...

nk taw x sbb pe jd saket perot sgt smp pedih2...
sbb awk xmkn ngn pinggan2 tu skali...hehe

+d.O.Y.A.h+ said...

aku pon sakit perot. wahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang