nak menang keris model baru? klik sini.

November 14, 2010

.: Aliya oh Aliya :.

Memang dah termaktub "jodoh tu terletak atas urusan Tuhan"....

Semalam aku rase aku ade terngorat sorang awek, serius lentik awek ni.
dari jauh aku usha, mak aih, terus aku beli goreng pisang nak hadiahkan utk die.
usha punye usha, aku dapat name die, try usha lagi skali, dapat pulak
nombor telipon die.. perghhh..!!!

"sorry la cik yun mocha, saya dah jumpe awek baru"... ha ha ha ha

Nama die Aliya.... suuuwitnyerrrrr nama awak... wit2...
pastu kan, die pakai celcom, setengah sen je nak mesej...
aku rase ni lah jodoh aku, sebab die pakai tudung,
mak aku suruh cari yg pakai tudung, tak kesah la
tudung yuna ke, tudung saji ke, janji pakai tudung...
Aliya ni pulak memang suwit giler denagn tudung biru die..
memang....auwww....!! ha ha ha

tapi kan, Aliya ni sebenarnya...... Public phone je..
aku pon tak tau kenapa orang tu bagi name die Aliya
Aku saje je try masuk syiling, pastu kol nombor sendiri,
pastu bile tengok miskol, 013- bla bla bla.. kire nye
aku dah dapat nombor Aliya la ni.. hahaha
shit...!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang