nak menang keris model baru? klik sini.

October 24, 2010

.: TM oooh TM :.

Petang semalam tengah syok2 aku layan cerita Chinta kat tv3
tetibe jek ade orang ketuk pintu rumah aku,
bila aku selak je pintu...
"err...nak pasang streamyx..."
yesss!!! dah 2 bulan aku apply, baru sekarang kau nak datang
pulak tu, minggu depan aku dah nak exam, cantek perangai kau ea

belom offer duduk, die dah siap bersimpuh, naik lempuh aku
pastu dia bawak kuar dia punya senjata azimat... wifi router
wuuuuuuuu terujanya aku..warna hitam..macam muka dia.. hak3
dia cakap tadi baru lepas install kan streamyx kat rumah depan tu,
rumah awek.. sume cantek.. sume usha dia sebab dia terror pasang
streamyx tu...buto pak hang la.. bajet hot pulak menatang ni

dia cakap kalau pasang yg 1mbps kejap je, dlm 10 minit dah boleh siap
tapi disebabkan aku apply 4mbps, kurang2 pon sejam dia cakap..
eleh, nak aku hidang air la tu.. sorry la bang, rumah bujang,
air paip berterabur la..

da sejam dia bertapa kat situ, last2 tak boleh nak pasang sebab
dia bajet terror.. padahal memang tak reti..sipot tol r..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang