nak menang keris model baru? klik sini.

October 22, 2010

.: jambatan tepi sawah :.


semalam aku sampai negeri orang
hari ini aku lepak dengan diorang
esok aku rindukan korang

bila kita lepak ramai2
gelak besar nak mampos
sambil minum nescafe panas
makan tossei seret kat Pelita
kita tak sedar yang kita still ada kawan
cube lepak sorang2
minum pon air suam kosong je
makan..... on diet
bosan dowh hidup

kadang2 hati memang sakit
rasa nak terajang je 
tapi kejap je kot
dah aku memang jenis kuat touching
nasib aku lah
daripada diorang buat tak reti je dgn aku
aku chill je....-.-'

masing2 dah besar
dah banyak makan garam
tapi tak sure la garam gunung
or garam laut sebab
bila ada apa2 aku refer 
kat kawan2 jugak
ada benda yang diorang lebih tahu
daripada apa yang aku tak tahu
tapi benda yang aku dah tahu pon
diorang nak CEGHITA gak

lantak korang la
yang penting aku ada kawan
kawan masa aku gelak besar
kawan masa aku sedih gembeng



2 comments:

~ NuRuL ~ said...

nurul hidayah kan ada...
sharing is caring...
tp part yg kuat tacing tu mmg tak dinafikan...
syg sy ni mmg manje lebey...haha
i love u..

zakwan said...

hahaha.. tentulah syg...
alaaaaa..... awk ni, nafikan je la.. heheh
manje tu betol... ngn awk je.. hihi
i love u too...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang