nak menang keris model baru? klik sini.

October 31, 2010

.: bogel depan kamera..auuuww !!! :.

Tengok tajuk pon dah tau benda ni lucah
tapi selucah-lucah tajuk tu pon
aku tak tau nak cakap sebenarnya
apa yg jadi dalam dunia sekarang ni.
Dunia IT sekarang ni memang maju
semua benda sekarang dah canggih2
paling tak leh blah, ada benda ni


robot ala-ala wanita yg dikatakan boleh buat kerja
tak lama lepas tu keluar pulak
robot yg boleh memuaskan nafsu manusia
what the fuck!!!

Bila kemajuan ni dah menular kt M'sia
tu yg sampai ada yg nak berbogel depan kamera ni
aduhhhh....!!!
kisahnya macam ni
syikin (bukan nama sebenar) seorang suri rumah
mempunyai sepasang kebahagiaan
suami yg hensem, yg sayang kat syikin
dan
anak yg comel, yg selalu buat syikin senyum.

Perkahwinan mereka berusia 6 tahun
dan dalam masa 6 tahun tu, mereka tersangat lah
BAHAGIA
sampai satu masa tu, si suami terperasan
yg syikin selalu berbalas2 SMS dan selalu
bersembang kat 'chatting network'
sampai tengah2 malam kot. shit!!
satu malam tu, si suami usha line dulu
bila syikin dah lena dibuai mimpi
si suami terus attack HP syikin,
bila si suami bukak je HP syikin
si suami memang terkejut beruk
sebab semua SMS dalam tu 
berbau cintan-cintun antara syikin
dan lelaki yg dia selalu SMS tu.

Seraya dengan itu, si suami membuka langkah
untuk amukan pertama di ambang senja.
syikin mengaku dan berjanji tak buat lagi.
Dasar perempuan jalang, janji kosong semata2,
tak lama lepas tu, syikin nak pinjam laptop suami dia,
katanya nak cek e-mail dari kawan lama, tapi
syikin ni punya buta IT, dia tak tahu mana letaknya
fail2 yg dah di'download'nya,
dengan kuasa Allah, si suami telah terjumpa
fail2 yg syikin download tadi.
Memang terkejut gila vavi si suami tu
sebab dia tengok dalam fail tu
gambar syikin tengah bogel!!!!
?????

memang dah tak boleh nak cover
syikin ngaku semua tu gambar dia.
Sebab dah terlalu marah, si suami tak puas hati
dia cari lagi dlm laptop tu... hah!!! amik kau
ada lagi 4 keping gambar syikin tengah
pose ala-ala frontpage majalah Playboy.
Masa tu, Tuhan je yg tau macam mana perasaan
si suami tadi bila dapat tau perangai syikin,
syikin ni pulak, melalak2, meraung2 mcm dalam gaung
mintak ampun, mintak maaf kat suami dia
dia cakap janji tak buat lagi.
syikin cakap, benda ni dah lama
dan dia tak pernah pon jumpa lelaki tu.

dah 2 kali janji dah ni!!!!
shit r..

si suami ni still tak puas hati lagi,
dia mintak e-mail & password syikin.
Bila si suami ni bukak je....
tersembul pulak gambar bini dia dok cium2
dengan sorang laki ni dalam kereta.
10 keping beb!!!
tu baru gambar, kalau tengah 'ON-AIR' time tu
cam ne la ek...

dilema seorang lelaki
nak cerai, kesiankan anak
nak biarkan, dayus namanya
nak teruskan, rasa bodoh


"senang2 main je ngn bini kau tu 24 jam,
xde org nak rembat bini kau"

....

4 comments:

mier@merr said...

erm... anjakan paradigma... kejutan budaya... teknolgi sptotnya mmberi manfaat tp diaplikasi di jalan yg salah..

zakwan said...

yup2... patotnye guna tok jln yg betol

+d.O.Y.A.h+ said...

aku nampak tulisan yg oren tu arep. ahahaha

zakwan said...

haha.. ko mmg nmpk aje bnda2 cm tu.. hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang