nak menang keris model baru? klik sini.

July 01, 2010

.: Takut :.


mcm biasa la mak aku kejut subuh
setiap hari di waktu dan tempat yg same
tp kebiasaannya aku buat2 tak tau je
sebab aku ngantok yg teramat sgt
yela tido pukul 5 pagi, 6.30 da kene kejut
mmg kepala aku pusing2 mcm
pelancong pusing2 kat bandar Melaka

tapi pagi td mmg aku teros bangun
lupe dah pasal nak buat2 x tau
sebab mak aku bawak 'back up' siot...
tengah aku layan cubitan membunuh mak aku
sebab biasa kalau die kejut subuh mmg
kaki aku jadi tmpt jari die excercise
cubit aku x benti sampai aku bukak mate...
tengah syok aku nikmati rase sakit
kene cubit tu tibe2 'back up' besar die sampai
bapak aku la siot
dengan suara ala2 garang2 manja
die ketuk pintu bilik aku mcm nak pecah
sambil mulut die terkumat kamit
panggil nama aku
aku ape lagi, dah nampak bayang bapak
aku subuh2 mcm ni mmg xde can la aku
nak layan sakit kene cubit
aku bangun buat2 mcm sedar sendiri
subuh tu pastu teros pegi bilik air
amik wuduk...lepas tu.....???
amik wuduk dah cantik dah perangai
yg hodoh nya lepas amik wuduk
smbung tido balik....

pukul 7.15 baru aku subuh
arep..arep..
teroknya kamu ni
-.-'

subuh 2 rakaat
zuhur 4 rakaat
asar 4 rakaat
maghrib 3 rakaat
isyak 4 rakaat
solat jenazah????






4 comments:

.:padie_eyla:. said...

hahhaha... adoi la...!

Lelaki Ini said...

hahaha..
sabar je lew!

Ninja Boy said...

haha same la nasib kite der..xpe la..da balik peneng t xde org nak cubit kan..hehe

Anonymous said...

The ed hardy clothes style has Christian Audigier lived much longer than its counterparts from the 1980s ed hardy shoes ; it may be because of its relatively ed hardy outlet inoffensive style or because people just love animals ed hardy , but it's less frowned upon ed hardy Bikini .Today you can find high quality blanket and sheet sets in a ed hardy Hats cheetah print. These are common enough that you could even go to ed hardy swimsuits a department store and find them, so you should have no problem finding cheetah ed hardy clothing printed sheets and blankets if they are what you are looking for. Ed Hardy Glasses These can be a great accent to a more contemporary home theme, though obviously are not great for homes that are more conservatively or classically decorated. Curtains that have this type of pattern are more difficult to come by. You may have to go to interior design specialty stores, or look online order to find curtains with cheetah spots printed on them. However, in most cases if you can find them, they are usually not very expensive.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang