nak menang keris model baru? klik sini.

May 21, 2010

.: kelajuan membunuh :.



Smlm lbh kurg pukul 10 mlm, aku kuar rumah
naik keta teros pegi umah cobiz...
on the way nak smpai umah die tu
ade 7 traffic light aku kene langgar
tp aku langgar time lampu dah hijau la
kang x pasal2 smpai surat cinta kt umah plak..
mase aku drive tu mmg tekan abes pedal minyak tu
yela, aku kuar dah lmbt kot... mmg x lpas r kaki aku
jap2, sblum smpai traffic light ke2 tu
aku singgah isi minyak jap kt shell
bajet2 isi RM10 mmg ckop r tok amik dorg ni
lpastu aku teroskn prjlnan amik si cobiz ni
dah sudah amik die, aku nk pegi amik
si belalang kunyit lak ni...bkt indah
excited lak aku nk amik si belalang ni
sbb jln nak pegi umah die ni luas, best n x byk keta
mmg kelajuan keta yg aku bwk time tu
sgt laju tp x brape nk laju sgt la
tp bole la nk dikatakan laju
sbb aku dah lmbt kot...mngkin la aku lmbt
bile belalang dah naik keta, lega sket aku
sbnrnye aku kesian kt mmber aku sorg lg tu
yg dah tggu aku dkat 2 jam...sbb aku lmbt la
tu yg aku tekan je minyak x lpas2
bile dah nak smpai ni...fuhh...
sket je lg tu der wa dah nak smpai
aku belok je nk masuk tmpe parking tu........
.
.
.
.
.
enjin keta aku mampos dowh
minyak abes ke???
a'ah...confirm minyak abes ni


aduhh.... tu la arep sape suh tekan x lpas2 td
kan dah abes minyak ni....tp......
ape aku peduli, yg pntg aku dah smpai kt tmpt tu
cume x smpat masuk parking je...
dgn kekuatan 2 jantan tersebut
mereka menolak keta aku tanpa kerelaan
bagai dirodok buluh kedlm hidong mereka
mereka menjerit kecil....
alaaaa sket je kot... thx dude..!!!



3 comments:

amy.437 said...

cool ;)

Izzatul Ismail said...

haha nasebla ;p

Anonymous said...

The ed hardy clothes style has Christian Audigier lived much longer than its counterparts from the 1980s ed hardy shoes ; it may be because of its relatively ed hardy outlet inoffensive style or because people just love animals ed hardy , but it's less frowned upon ed hardy Bikini .Today you can find high quality blanket and sheet sets in a ed hardy Hats cheetah print. These are common enough that you could even go to ed hardy swimsuits a department store and find them, so you should have no problem finding cheetah ed hardy clothing printed sheets and blankets if they are what you are looking for. Ed Hardy Glasses These can be a great accent to a more contemporary home theme, though obviously are not great for homes that are more conservatively or classically decorated. Curtains that have this type of pattern are more difficult to come by. You may have to go to interior design specialty stores, or look online order to find curtains with cheetah spots printed on them. However, in most cases if you can find them, they are usually not very expensive.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang