nak menang keris model baru? klik sini.

February 09, 2010

.: Ada jugak manusia jenis yang macam ni :.


manusia oh manusia
memang lumrah kehidupan
Allah dah kurniakan mulut
memang untuk kita bercakap
tapi yang paling penting
gunakan mulut utk berzikir
bukan tambah api
dlm persahabatan

bila aku bercerita
kau pon nak bercerita
kalau cerita kau tu best
takpe la jugak
boleh lah aku tumpang gembira
tapi tiap kali kau cerita
mesti aku taknak dengar
tapi terpaksa buat2 dengar
sebab malas nak kecikkan hati kau

asal kau cerita je
mesti benda2 yang aku dah tau
tapi syoknya kau bercerita
macam aku ni baru lahir tadi je
adoi...!!!
penat betol aku dengan
kau sorang ni

kau cerita pasal satu benda
konon2 kau sorang je yang
expert pasal benda tu
tapi bila ade problem
kena kat kau pasal benda tu
aku jugak yang kau cari
cari untuk???

untuk bercerita yang kau tu
tak tau nak settlekan problem kau tu
ya..!!!
aku tau kau sebenarnya tak tau
tapi aku senyapkan aje
sebab kalau aku ckp kau tak tau
nanti kau tambah lagi cerita kau
semata2 nak tunjuk yang
kau betol2 tau

********************************

fuhhh..... lega hati aku
encik blog, kau la tempat aku mengadu
ini bukan nak mengampu
tapi aku tetap pada yang SATU


zaki panggil arep
thirah panggil zakwan
afif panggil zack
ejal panggil wan

.: MUHAMMAD ARIF ZAKWAN :.






2 comments:

padie_eyla said...

aaaa...
atok?????

Anonymous said...

The ed hardy clothes style has Christian Audigier lived much longer than its counterparts from the 1980s ed hardy shoes ; it may be because of its relatively ed hardy outlet inoffensive style or because people just love animals ed hardy , but it's less frowned upon ed hardy Bikini .Today you can find high quality blanket and sheet sets in a ed hardy Hats cheetah print. These are common enough that you could even go to ed hardy swimsuits a department store and find them, so you should have no problem finding cheetah ed hardy clothing printed sheets and blankets if they are what you are looking for. Ed Hardy Glasses These can be a great accent to a more contemporary home theme, though obviously are not great for homes that are more conservatively or classically decorated. Curtains that have this type of pattern are more difficult to come by. You may have to go to interior design specialty stores, or look online order to find curtains with cheetah spots printed on them. However, in most cases if you can find them, they are usually not very expensive.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang