nak menang keris model baru? klik sini.

November 23, 2009

.: kamu dari india, kami org malaysia :.


hari ni, aku nak story sikit pasal mamak.
ya..!!! mamak, dorg pon nak masuk blog aku ni
dorg pon nak popular gak mcm blogger2 yg lain
walaupon dorg ni da semmgnye popular dgn
'mamak 24 jam', dorg nak naik lagi...dan lagi...

mlm semlm, lepas ktorg abes main futsal
mcm biasa la kan, teros menuju ke mamak
mane lagi klu bukan 'OSMAN'. tp kali ni bukan
tempat biasa, 'OSMAN TJ' kat Taman Johor, Tampoi.
biasa nye lepak kat OSMAN uda je. tp ade sbb yg
tak dpt dielakkan, terpaksa la pegi mamak kat situ.

sampai je kat situ, amik port plg baik dpn tv
sbb ade match bola.. stoke vs spurs klu tak silap aku la
pastu ade sorg mamak tu dtg amik order.
aku klu da sampai mamak, loghat melayu aku confirm
hilang dlm ramai...

"mailo wo ayes kureng manish"
"dgn air suam ea"

mamak tu tulis kat ketas tu sambil goyang kepala
adoi mamak, klu tak goyang tak bole ke???
teleng kang, baru tau.. hahaha..

pastu member aku order la meggi goreng taknak sayur
sorg lagi member aku tu pon order gak bende yg same
da sudah amik order tu, mamak tu pon blah la...
pastu die dtg balik, member aku mintak sos lebih
bole pulak mamak tu tanye...

"ayam ke biasa?"

ade ke sos ayam ngn sos biasa???
aku ckp r kat mamak tu, minx sos lebih
die tanye lagi soalan td...

mamak : "ayam ke biasa?"

aku : "hey mamak, minx sos la.. sos..!!"

mamak : "ya lah, sos la.. td itu meggi mau ayam ka, biasa punya??"

hahaha.... apsal la ko tak ckp dr td tu meggi punye cerita
pening aku klu mkn kat mamak ni.. adoi...

tgah sedap2 mkn, tbe2 ade sorg mamak ni dtg kat aku
teros capai handfon aku... terkejot kot aku...
die amik teros belek2...mcm org tak pernah pgg fon
pastu die tanye aku....

"brapa ni?"

aku ckp ..." satu je la"

mamak tu angin kot dgr jwpn aku...

"no la, money..money.."

eh2.. sebok je mamak ni nak tanye harga plak..
amik tau harga mee goreng mamak ckop la
da la baru keje setahun, harga nescafe+tempoyak
mesti tak tau...

citer mamak ni tak abes kat cni jek...
pastu dtg lg sorg mamak ni, nak tgk fon aku gak
pastu member aku tanye die, nak tgk gmbr girl tak
die hangguk je kot... member aku bwk kuar fon die lak
tunjuk kat die gmbr pompuan mane tah, mmg hot la
muke pompuan tu... bile mamak tu tgk je, xde rase malu
teros tanye...

"ini gurl single lagi ka?"
"apsal, u mau ka?"
"good ini mcm sape x mau"

hahahahaha....
ade hati lagi tu nak kat malay girl..
td kate da ade 3 gf kat india.. report kat girl kau kang
baru padan muke kau...
kebetulan plak atas meja tu ade sesikat pisang
masak ranum bak jus betik yg tgah mekar,
aku pgg pisang tu sambil ckp kat mamak tu..

"besar la pisang ni"

mamak tu punye bangang, sambil die tgk bawah
die ckp..."ya lah, besar lah"
hahahaha..... die pon tau ea tu pisang...
ape2 la mamak...asalkan kau heppy dok kat
MALAYSIA ni...
bizness is bizness...
24 jam sehari...




4 comments:

atahsaat said...

wakakakaaa

faris. said...

hahaha standard aa
mamak kat sini siap tunjuk tunjuk buto lagi kat kitorang, haha

CIKAIDA said...

cit!

.ku-chinta allah. said...

hahaha~ atok..
agk lucah pos nih...
haish.. agagaga~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang