nak menang keris model baru? klik sini.

November 05, 2009

.: Hikmah atau musibah (1) :.

...based on true story...

aku bgn pagi tu teros 'on' pc aku
bile skrin samsung 17" ni nyala je
terpampang gambar family aku...
sweetnye kitorg... ;))
dlm kepala otak aku ni satu bnde je
aku nak tgk result matrik aku cm ne
risau??
mmg r aku risau
da la time exam aku byk berangan
kertas soalan pon kosong
byk jugak aku tak jwb
'especially maths paper'
target??
mestila aku terget 4 flat
tp mslhnye, 3 flat pon lom tentu lg ni

bile sume da ready, aku pon
connect streamyx yg agak laju ni
tggu 2,3 saat teros on google chrome
kesayangan aku tu
( credit to google chrome )
aku pon cari la address tok tgk
result matrik se-Malaysia

debaran aku bertmbh2 bile ape yg
aku cari dr td, da kuar dpn mate
tggal nk isi no ic dgn angka giliran je
mase ni la mulut aku tak benti2
bace selawat yg penah aku blaja dulu
bile aku tekan button 'enter' je
tertera la....

muhammad arif zakwan...
bla..bla..bla..bla...
"dukacita dimaklumkan bahawa
anda gagal utk meneroskan
pengajian ke peringkat ijazah sarjana
muda bg sesi julai 2009...
anda ditawarkan utk mengulang
pengajian matrikulasi"

aku tak puas hati jugak
aku try semak balik
masuk no ic aku...
(dgn harapan nama td bkn milik aku )

>>enter<<

keluar bnde yg same
aku gagal...aku sedih...aku nangis
tp air mata aku tu tak dpt nk ubah
result yg da mmg ditakdirkan utk aku
mcm2 bnde bermain dlm pikiran aku

--kehidupan aku baru bermula--



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang